• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW hervat de competitie na een week rust. Het begint aan de derde periode. De laatste wedstrijd van periode twee wordt gespeeld op tweede paasdag uit tegen Hapse Boys. Door de resultaten van afgelopen weekend is DAW bij een gelijkspel in Haps verzekerd van periode twee.

Zondag tegen het stugge Avanti’31. De ploeg van trainer Ronny Everaerts heeft twee verliespunten minder dan DAW, het doelsaldo is nagenoeg gelijk. Twee aan elkaar gewaagde teams lijkt me, eens kijken waar DAW nu staat. Trainer Rob van der Ven over zondag.
“Op 11 oktober zijn we duidelijk overklast tegen een volwassen spelend Avanti'31. Duidelijk is dat we inmiddels een aantal stappen als team gemaakt hebben. Interessant om te zien of dat we dit een vervolg kunnen geven tegen een fysiek sterk, op het randje spelend Avanti'31.
De kans is aanzienlijk dat zij voor het vertrouwde reactievoetbal zullen kiezen en ons het spel laten maken. Wat dat betreft was de oefenwedstrijd afgelopen dinsdag tegen Excellent ideaal. We weten wat we kunnen verwachten en hebben duidelijk iets recht te zetten. Daarnaast een mooie gelegenheid om ook de 3e periode goed te beginnen”.

We kunnen niet wachten op weer een mooie pot voetbal. Hopelijk gaat het net als 63 jaar geleden op 12-4-1953 om precies te zijn. Toen won DAW bij toen nog RKSVA met 1-2. De doelpunten kwamen toen, tweemaal op naam van Wim Wittenberg! Laten we de geschiedenis herhalen. Namens spelers en staf tot zondag.

Tagged under DAW 1