• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW reist zondag af naar Boekel op jacht naar eerherstel na de “sof” van afgelopen zondag. Het zal zich niet nog een misstap kunnen veroorloven in de strijd om de bovenste plek. Boekel Sport is op zoek naar de eerste punten van 2016.

Bij DAW is Niels de Groot niet van de partij, Niels ondergaat zo spoedig mogelijk een MRI. DAW heeft een brede bank en dat komt in deze fase van de competitie goed van pas. Trainer Rob van der Ven zal dan ook niet teveel hoeven sleutelen aan zijn basis elftal. Rob over zondag; “Ik denk dat het duidelijk is dat we van iedereen kunnen winnen, maar ook van iedereen kunnen verliezen en dat de vorm van de dag bepalend is. Het verschil met de komende tegenstanders (Boekel Sport en Volkel) is minimaal en details zullen de doorslag geven. Duidelijk is wel dat tegenstanders ons anders gaan benaderen dan voor de winterstop. Evenals Nulandia besloot ook Avanti'31 ons het spel te laten maken. De vraag is wat Boekel Sport na drie nederlagen op rij zondag tegen ons zal doen. Waar ze ook voor kiezen, wij zullen hier mee om moeten gaan. Geduld bewaren en het bewaken van de "restverdediging" zijn hierbij cruciaal. Uiteindelijk zullen we gewoon beter veldspel moeten laten zien dan tegen Avanti'31. Alleen dan maken we kans op een overwinning in Boekel”.

Prachtig weer wordt er voorspeld. De DAW supporters zullen er weer zijn, het woord is aan de spelers. Scheidsrechter Vereijken zal om 14.30 de wedstrijd in gang zetten op sportpark “De Donk”.

Tagged under DAW 1