DAW en Boekel sport konden beide niet scoren. Voor de thuisploeg was dit nog niet zo’n slechte uitslag. Voor DAW had er meer ingezeten.

De wedstrijd begon erg voorzichtig, DAW toonde (te) veel ontzag voor zijn tegenstander, Boekel Sport miste het vertrouwen na drie nederlagen op rij. De eerste kans was voor DAW, de voorzet van Corik Megens gaat net aan Robbert Knipping voorbij. Aan de andere kant komt Tim Schuijers vrij voor het DAW doel, de lob recht in de handen van keeper Silvester Rodriques. Tien minuten voor rust een echte scrimmage voor het Boekelse doel, Robbert Knipping passeert aan de linkerkant knap twee mensen legt af op Corik Megens, doelman Merks keert de bal, rebound Mike van de Ven, weer Merks, tenslotte Mark Megens, inzet stuit op de verdediger. Nog voor rust de tweede kans voor Tim Schuijers, maar de inzet wordt gekeerd door Silvester Rodriques rust 0-0.

Na de rust een ander DAW, het voetbalt met meer overtuiging, beseft dat er wat te halen is in Boekel. Na drie minuten de fraaiste aanval van deze middag. Freek van Boekel speelt in de diepte Robbert Knipping aan deze kaatst, Freek speelt de diepgaande Dirk aan die geheel vrijstaand, voor keeper Merks, de bal net naast schuift. Na een uur spelen komt Dirk weer vrij voor doelman Merks, via, weer Freek van Boekel. Goede redding van deze jonge doelman. Drie minuten later een gelukkige redding van de keeper op een inzet van Mark Megens de bal blijft net onder zijn lichaam liggen. Boekel Sport doet sporadisch wat terug maar zonder veel gevaar. Een kwartier voor tijd nog een kansje voor Corik Megens, maar ook hier geen doelpunt. De wedstrijd dooft uit en het blijft 0-0. DAW had, met Robbert Knipping als beste speler van de middag, de mooiste kansen. Maar keeper Michiel Merks pareerde elke poging.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen Volkel, ook dan zullen de verschillen klein zijn. Door de resultaten op de andere velden blijft DAW meedoen voor de bovenste plek. Het kan nog een spannend slot worden van de competitie!

Opstelling DAW; Silvester Rodriques, Erwin Christiaans, Rik Willems, Mark Megens, Stijn Lamers, Bas van der Ven, Mike van de Ven, Robbert Knipping, (85 Marc Raaijmakers), Corik Megens, Freek van Boekel, Dirk van den Hoogen (76 Bart Vos).