In een aantrekkelijke wedstrijd hebben DAW en Volkel genoegen moeten nemen met een gelijkspel. Beide teams hadden in fasen van de wedstrijd een overwicht, waarmee een gelijkspel uiteindelijk de krachtsverhoudingen goed weergaf. De wedstrijd werd vooraf gegaan door een minuut stilte vanwege het overlijden van Mari van Mun. DAW speelde ook met rouwbanden.

Het eerste kwartier was voor Volkel. De gasten kwamen fel uit de startblokken, en DAW slaagde er niet in de bal in de ploeg te houden.  In de 7e minuut een grote kans voor Volkel, Stijn van Cuijk komt tot een gevaarlijk schot, waarbij afspelen op de geheel vrijstaande Rik Verwijst wellicht een beter optie was. DAW komt daarna wat beter in de wedstrijd en krijgt ook zijn eerste kans wanneer Corik Megens er op links vandoor gaat. Een verdediger van Volkel kan ternauwernood redden.

In de 24e minuut is het Volkel weer wat aandringt. Het schot van de vrijgespeelde Luuk v/d Elzen kan door prima optreden van Sylvester Rodrigues tot corner worden verwerkt. Het spel golft nu op en neer, met in de 29e minuut een kans voor Robbert Knipping die de bal knap vrijmaakt, maar zijn schot mist kracht. Na een goed half uur komt Volkel op voorsprong. Bij een hoekschop wordt de bal in eerste instantie weggekopt door Rik Willems, bij de hierop volgende indraaiende voorzet kan Ruud Boyon de bal bij de 1e paal binnentikken: 0-1. DAW probeert nog voor rust de gelijkmaker te forceren, en is hier met een verdwaalde voorzet van Stijn Lamers (op de lat) en een kopbal van Robbert Knipping bij de 2e paal, dicht bij. Ruststand 0 – 1.

DAW komt na rust furieus opzetten, op zoek naar de gelijkmaker. In de 46e minuut komt de bal na een afgeslagen corner voor de voeten van de ingevallen Marc Raaijmakers. Het vliegende schot gaat via een mede-speler rakelings over. In de 59e minuut komt de bal na een vrije trap van Freek van Boekel voor de voeten van Robbert Knipping die bij de 2e paal de bal knap in het dak van het doel weet  te werken: 1 – 1. DAW blijft in deze fase de bovenliggende partij en gaat op zoek naar de voorsprong. Erwin Christiaans komt mee op over links, hij kiest voor een voorzet in plaats van een schot, de bal komt bij Corik Megens die zijn inzet geblokt ziet worden door een Volkel verdediger.

In de 75e minuut een kans voor Volkel. Een voorzet van Jeroen v/d Laar wordt door Luuk v/d Elzen over gekopt. In de slotfase krijgt DAW nog één kans. Een voorzet van Marc Raaijmakers kan door de Volkel verdediging worden weggewerkt, waarna de nieuwe lage voorzet van Aldaír Rodiguez met enig kunst- en vliegwerk door de Volkel-defensie onschadelijk wordt gemaakt.

Na 93 minuten floot de prima leidende scheidsrechter Huijs voor het eindsignaal. DAW kan zich op gaan maken voor de wedstrijd op 2e paasdag uit tegen Hapse Boys. Eén punt is daar genoeg om de 2e periodetitel binnen te slepen.

DAW: Sylvester Rodrigues – Erwin Christiaans – Rik Willems – Mark Megens – Stijn Lamers (46 Marc Raaijmakers) – Bas van der Ven – Mike van de Ven – Robbert Knipping – Corik Megens – Freek van Boekel (85 Jaap Maathuis) – Dirk van den Hoogen (70 Aldair Rodrigues)