• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat de terugwedstrijd donderdag as. tegenmoet met een schorsingsvrije en fitte groep, vraagteken is Niels de Groot. Rik Willems keert terug in de basis na een schorsing van een wedstrijd. Rik is genomineerd als beste speler van de derde klasse D. Ik zou zeggen stem op Rik. DAW kreeg in de thuiswedstrijd een handvol kansen. Ook in Maasbree zullen er kansen komen.

Trainer Rob van de Ven over donderdag. “Komende donderdag de terugwedstrijd van de tweestrijd tegen MVC '19 Maasbree. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we beschikken over een complete groep. Alleen Niels de Groot is nog een vraagteken. Zondag hebben we kunnen zien dat beide ploegen zeer aan elkaar gewaagd zijn. We zullen wederom moeten waken voor de ijzersterke counter en gevaarlijke standaardsituaties van MVC '19. Ook in de uitwedstrijd zullen details het verschil maken. We zullen zien, wij zijn er klaar voor”.

MVC’19 heeft een prachtige accommodatie en een mooi hoofdveld met verlichting. De snelste route naar Maasbree is over de A 73 en dan afslag 14 Baarlo Maasbree. Bij een gelijkspel wordt er 2 X 15 minuten verlengd, daarna eventueel strafschoppen. De zgn. “Europacup regel” dat uitdoelpunten dubbel tellen is in deze competitie niet van toepassing. De winnaar van deze tweestrijd ontvangt thuis, zondag as. de winnaar van de ontmoeting Stormvogels’28 tegen Oranje Zwart. De Helmonders verdedigen een 2-1 voorsprong in Siebengewald. Het belooft een mooie lenteavond te worden, aan de DAW supporters zal het niet liggen, die zijn er klaar voor. Namens spelers en begeleiding tot donderdag.

Tagged under DAW 1