DAW won overtuigend de tweede wedstrijd tegen MVC’19 In Maasbree werd het 1-4, bij rust had DAW al een voorsprong van 0-2. De winst was verdiend, DAW voetbalde beter dan in de thuiswedstrijd en gevaarlijkste mensen van MVC’19 werden in bedwang gehouden. Door deze overwinning speelt DAW zondag as. thuis tegen Oranje Zwart uit Helmond. De Helmonders waren na verlenging te sterk voor Stormvogels’28.

DAW begint sterk aan de wedstrijd en na een kwartier is het al raak. Rik Willems geeft een diepe bal op Mark Megens, vanaf de rechterkant speelt Mark de bal in op Corik, Corik controleert en via de keeper verdwijnt de bal in het doel. 0-1. DAW probeert meteen door te drukken het heeft bijna succes als Dirk van den Hoogen op goal schiet, de bal gaat een meter over.
Na twintig minuten de 0-2, een vrije trap van Aldair Rodriques wordt door Robbert Knipping bij de 2e paal diagonaal ingekopt, over alles en iedereen heen verdwijnt de bal tegen de zijkant van het doelnet. MVC’19 probeert wat terug te doen maar de te zachte schuiver kan Silvester Rodriques niet verontrusten.
Na een half uur wordt Corik Megens weggestuurd door Aldair Rodriques. Schuin voor de keeper schiet Corik de bal via de doelman in het zijnet. Net voor rust had DAW de genadekap moeten uitdelen. Dirk van den Hoogen geeft een voorzet op Corik Megens, die met een “Bep Bakhuis kopbal” op de keeper stuit in de rebound kan Mark Megens niet scoren. Voor de jongere onder ons een “Bep Bakhuis kopbal” is een duikkopbal. Rust 0-2

Na rust probeert MVC’19 uit een ander vaatje te tappen, het komt gevaarlijker bij het DAW doel. DAW wordt achteruit gedwongen. De uitvallen van DAW, worden nog niet goed uitgespeeld en zo blijven de Schaijkenaren onder druk staan. Na een uur spelen heeft Ron van den Kerkhof de aansluitingstreffer op de schoen, maar op de schuiver brengt Silvester Rodriques fantastisch redding.
Tien minuten later weer gevaar voor het DAW doel, Clim Moonen komt gevaarlijk vanaf rechts door en verdient een hoekschop, via een Schaijks been. De bal belandt bij Marco Daniels, deze vindt spits Ron van den Kerkhof, de kopbal is venijnig, de redding van De DAW doelman prima. Onder de lat tikt Silvester de bal weg.
Vijf minuten voor tijd beslissen de invallers de wedstrijd. Bart Vos stuurt Marc Raaijmakers weg, Marc snelt door de verdediging en schuift beheerst de bal onder de keeper door 0-3. Diep in blessuretijd de eretreffer voor MVC’19, Het is Frank Haenen die de bal uiteindelijk in het DAW doel krijgt.
Het slotakkoord is echter voor DAW. Bart Vos wordt weggestuurd aan de rechterkant, de lob is heerlijk, over de keeper verdwijnt de bal in het doel 1-4.

Zondag moet DAW weer aan de bak, dan komt Oranje Zwart op bezoek die ook een dubbele wedstrijd erop hebben zitten en na verlenging dus wonnen. Wint DAW dan speelt het 5 juni tegen ODC in Boxtel, bij een verlies of gelijkspel speelt het donderdag 2 juni in Boxtel tegen ODC. De winnaar van deze halve competitie speelt volgend jaar in de tweede klasse.