DAW deed wat het moest doen: winnen bij ODC Boxtel. Het staat nu bovenaan in de poule en OZ Helmond zal met 3-0 moeten winnen van de al bijna uitgeschakelde Boxtelnaren. We hopen dat ze hun sportieve plicht vervullen. Als DAW tweede wordt in de poule heeft men nog een kans. Heidebloem is uitgeschakeld, dus de beste nummer twee van drie poules promoveert eveneens. In de poule van Sparta’18 Venhorst en UOW’02 kan niemand een betere rangschikking krijgen als nummer twee, dan DAW. In de andere poule is een bizar scenario ontstaan. Hoensbroek en SHH (Herten) hebben beide drie punten en een doelsaldo van +3 (DAW +2). Spelen deze twee ploegen gelijk in hun onderlinge wedstrijd (zondag as. in het diepe zuid Limburg) dan heeft DAW het nakijken. Ook daar hopen we dus op de sportieve plichten. In het slechtste scenario heeft DAW geen enkele wedstrijd verloren in de nacompetitie en alle penaltyseries gewonnen, maar heeft men geen promotie.

Dan de wedstrijd, DAW begint goed en het eerste kansje is voor Mike van de Ven na een voorzet van Corik Megens, Mike komt net tekort om in te koppen. Na vijf minuten ODC dan: een verre inworp van Dirk van der Struijk naar de 2e paal. De kopbal van Sjoerd van Lokven gaat rakelings over. Na een kwartier een hoekschop van Rob Scholten, de kopbal van de lange Willem van de Kerkhof gaat rakelings over. DAW wankelt maar blijft overeind. Dan een individuele actie van Remco Schellekens; diens voorzet komt bij Aard van Bunschot die de bal voor het intikken heeft, maar wonder boven wonder gaat de bal voorlangs. DAW komt goed weg in de openingsfase. Maar gaande de eerste helft komt het beter in zijn spel. Corik Megens wordt door Freek van Boekel weggestuurd. Keeper Robbie Roelofs brengt redding. Net voor rust nog een actie van Dirk van den Hoogen op Niels de Groot het schot van Niels gaat een meter over het doel. Rust 0-0.

Na rust een sterker DAW. Een voorzet van Niels de Groot op Mark Megens, maar de kleine Robbie Roelofs bokst de bal weg. Na een uur spelen een knalt Rob Scholten de bal onderkant lat. De terugkomende bal word in het doel gewerkt. De grensrechter heeft buitenspel geconstateerd, het Boxtels feestje gaat niet door. Vijf minuten later aan de andere zijde is het wel raak. Mark Megens opent op de sterk spelende Mike van de Ven. De voorzet is geniaal, de kopbal van Corik Megens subliem: tegendraads verdwijnt de bal in de bovenhoek. Stand 0-1. DAW probeert de 0-2 te maken maar pogingen van Dirk van den Hoogen, Corik Megens en Mark Megens treffen allen geen doel. Vlak voor het eindsignaal nog een kans voor de tricolores, Stijn Lamers en Bas van de Ven brengen redding. Net voor tijd wordt Freek van Boekel weggestuurd door Bart Vos. Freek omspeelt de keeper, de hoek is dan net te lastig om de marge op twee te brengen. In blessuretijd gaat Freek van Boekel alleen op het doel van ODC. Freek wordt gehaakt. De Boxtelnaar komt goed weg met alleen geel. De vrije trap van Bas van de Ven is schitterend. Met rechts krult Bas de bal om de muur, in de voor de keeper linkerhoek. Eindstand 0-2. De aansluitende penalty serie wordt door DAW gewonnen met 5-2.