DAW heeft ook haar tweede bekerduel ruim gewonnen. In Loosbroek werd het 0-5 tegen WHV. WHV bood weliswaar meer tegenstand dan Ravenstein, maar DAW was een maatje te groot.

Al in de 13e minuut was het raak, een corner van Robyen van der Heijden word door Corik Megens ingekopt, de rebound wordt door Robbert Knipping tot doelpunt gepromoveerd. Vijf minuten later is het weer Robyen van der Heijden aan de basis van het doelpunt. De voorzet van Robyen wordt door Corik Megens snoeihard in het dak van het doel geschoten. Vlak voor rust de 0-3. Robbert Knipping zet goed door en Rik Willems is de afmaker.

Na rust hetzelfde spelbeeld.  DAW valt naar hartelust aan en doelpunten blijven dan ook niet uit. Vanaf een kleine dertig meter is het Marc van Heesch die een vrije trap prachtig in de kruising krult. 0-4. Na een uur spelen is het slotakkoord voor de ijverige en goedspelende Rens Wijnakker. Corik Megens verovert de bal en Rens krult de bal over de Loosbroekse doelman.

Zaterdag om 18.00 de ontknoping van deze "bekerdrieluik" DAW heeft aan een gelijkspel genoeg tegen buur Achilles Reek. Maar daar zullen de "hongerige" Schaijkenaren geen genoegen mee nemen. Een altijd speciale wedstrijd tegen "de Reek". Supporters komt dit zien!