Het was meer dan 10 jaar geleden dat DAW weer eens won van Boekel Sport. Toen op een donderdag, om precies te zijn 6-4-2006, won DAW, thuis met 1-0 door een doelpunt van Ruud Zegers. Vandaag moest er extra tijd aan te pas komen om de Boekelnaren op de knieƫn te krijgen. Mark Megens schoot de 2-1 binnen. De overwinning was verdiend, maar DAW had veel eerder afstand moeten nemen.

DAW begon goed aan de wedstrijd, Marc Raaijmakers krijgt de eerste kans na vijf minuten maar de keeper redt. Vier minuten later, een mooie steekpass van Robbert Knipping op Mike van de Ven het daverende schot van Mike toucheert de lat en gaat over. Na een half uur spelen doet Boekel Sport wat terug, een daverende knal van Jelle Bouwmans wordt door Silvester tot corner verwerkt. Vijf minuten later de kans voor DAW, Marc Raaijmakers neemt een prima strakke corner, Rik Willems kopt door. Robbert Knipping heeft de kans om voor open doel te scoren, maar de kopbal gaat over. Vijf minuten voor rust is het wel raak voor Robbert, Jaap Maathuis geeft een prima pass op Marc Raaijmakers, mooie actie Marc en dito voorzet. Robbert komt goed voor zijn man en tikt de 1-0 binnen, tevens de ruststand.

Direct na rust had DAW de wedstrijd kunnen/moeten beslissen, maar Corik Megens en Marc Raaijmakers weten het net niet te vinden. hierna een slordige periode van DAW en Boekel krijgt wat meer grip op de wedstrijd, de wedstrijd is meer in balans. Na een uur spelen maakt de goed ingevallen Wessel Bens zich mooi vrij aan de rechterkant, de voorzet is bijna perfect. Mark Megens kan vallend naar achteren de bal op doel koppen, maar doelman Jesse Zwanenburg brengt redding. Mark Megens krijgt tien minuten later nog een grote kans na een vrije trap van Bas van der Ven. Marc kan de bal in kansrijke positie niet voldoende raken met het hoofd. En ja, als je zelf blijft missen valt de goal natuurlijk aan de andere kant. Teun de Graat kan ongehinderd vanaf links, de bal inbrengen. De vermoeide Rik Willems ziet er niet goed uit. De kopbal van Joris Polman is onhoudbaar voor de DAW goalie 1-1. Zal DAW met een onterecht gelijkspel genoegen moeten nemen? Nee dus, diep in blessuretijd brengt Silvester Rodriques de bal in de zestien. Via de kluts valt de bal op de zestien voor de voeten van Mark Megens. Mark schiet, de bal verdwijnt tergend langzaam over de doellijn. Keeper Zwanenburg ziet er niet goed uit. DAW maalt er niet om, de volle winst na twee wedstrijden, dat is wat telt.

Zondag as, de derby uit bij Berghem Sport. DAW zal vol vertrouwen afreizen naar Berghem. Hopelijk gaan dan de punten ook weer mee naar Schaijk.