• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag as. speelt DAW weer een thuiswedstrijd. Oud trainer Henry van Wanrooij komt naar de Schaijkse Heuvel om met zijn team te strijden voor hun eerste punten. DAW speelde éénmaal eerder tegen Handel, toen op 16 oktober 2011 won het met 3-0. De doelpunten waren van Rik Willems en tweemaal Robbert Knipping. Twee spelers die er ook nu nog bij zijn. Trainer destijds bij DAW, Henry van Wanrooij. Die wedstrijd werd de eerste periode binnengehaald maar DAW werd later glansrijk kampioen in de vierde klasse!

V.V. Handel trainer Henry van Wanrooij over de wedstrijd zondag as. “Ik heb DAW zien spelen uit bij ODC in de nacompetitie en was erg onder de indruk. Ik vond het mooi om te zien dat de spelers waar ik nog meegewerkt heb een mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt en dat er een paar frisse nieuwe goede jeugdspelers bij zijn gekomen. Voor zondag zullen we natuurlijk proberen de punten mee te nemen. Feit is wel dat onze clubtopscoorder Jef Rijksen tot de winterstop met gescheurde enkelbanden eruit zal liggen. Ook centraal achterin missen we Ruud Kruis door een blessure. Hopelijk staan de andere spelers op om dit gemis op te vangen”.

DAW trainer Rob van der Ven over komende zondag; “Komende zondag tegen Handel van oud DAW trainer Henry van Wanrooy, waar ik overigens zeer prettig mee heb samen mogen werken enkele jaren geleden. Ondanks dat ze nog geen punten hebben, mag er absoluut geen sprake zijn van onderschatting. Ze hebben nog alle wedstrijden laten zien dat ze wel degelijk over kwaliteit beschikken en ze zullen op korte termijn zeker de eerste punten gaan halen. Het is aan ons om er voor te zorgen dat dat zondag nog niet het geval zal zijn. Dinsdag is er fantastisch getraind en je ziet dat de inhoud van veel spelers toe gaat nemen. Freek van Boekel was er niet bij na het uitvallen van afgelopen zondag, die is een twijfelgeval, waar we geen onnodig risico mee gaan nemen”

Bij DAW veel vertrouwen na de winstpartij tegen Avanti’31, een wedstrijd waar bij vlagen ook weer goed gevoetbald werd. Zaak om deze lijn door te zetten tegen V.V.Handel. De basis zal daar toch ook weer moeten zijn spelvreugde en een goede wedstrijdmentaliteit. Aan de supporters zal het niet liggen die kunnen niet wachten tot zondag half drie.

Tagged under DAW 1