• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag ontvangt DAW DSC uit Kerkdriel. DSC lijkt een vreemde eend in de bijt, maar ín de jaren tachtig speelde DAW al zesmaal eerder voor de competitie tegen de ploeg uit het “maasdorp” toen ook in de Derde Klasse. We beperken ons tot de thuisduels. Voor het eerst thuis op 26-4-1987 uitslag 1-1 doelpunt Erik van den Heuvel. Op 11-12-1988 werd het 2-2 doelpunten van Eric van der Venne uit een strafschop en Erik van den Heuvel. Voor Erik van den Heuvel was dit het honderdste doelpunt voor DAW in competitieverband. Op 10-9-1989 speelde DAW voor het laatst in de competitie tegen DSC. Toen werd er met 1-2 verloren en was het Theo van de Linden die het enige doelpunt maakte. Thuis werd er dus nog niet gewonnen. Een mooi moment om daar zondag verandering in te brengen vind ook trainer Rob van de Ven.

Rob over zondag; “Zondag tegen DSC, een team dat veel scoort (15x), maar ook aardig wat doelpunten tegen krijgt (16x). De afgelopen weken hebben ze regelmatig wat spelers moeten missen vanwege blessures en schorsingen, maar het lijkt erop dat ze zondag weer redelijk compleet zullen zijn. Met name aanvallend hebben ze enkele spelers die over specifieke kwaliteiten beschikken en gemakkelijk scoren. Aan ons de taak om deze angels eruit te halen en verder de nadruk te leggen op ons eigen spel. Wat dat betreft willen we voort borduren op de tweede helft van afgelopen zondag tegen Volkel. Helaas nog zonder Marc Raaijmakers, maar verder met een complete groep zullen we proberen de ongeslagen status in thuiswedstrijden te behouden.

Het word zondag een mooie herfstdag met een zonnetje. Goed te doen langs de lijn zou ik zeggen. Houd DAW de aansluiting met koploper Venhorst? Trekt het de goede lijn van afgelopen zondag door? We zullen het om half vijf allemaal weten. Scheidsrechter deze middag is de hr. van Haren. Aanvang wedstrijd half drie.

Tagged under DAW 1