• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag thuis tegen eerste klasser Venray voor de beker. Twee jaar gelden was dit ook de tegenstander in de beker, uitslag 1-2, het doelpunt kwam op naam van Stijn Lamers na een puike voorzet van Marc van Heesch. Venray staat in de hele brede middenmoot. De vlot combinerende ploeg. (voor de liefhebbers bekijk de filmpjes op YouTube) scoort er lustig op los maar krijgt er ook wel eentje om de oren, afgelopen zondag een heuse korfbaluitslag Venray- Geldrop 3-6. Dit is ook opgevallen bij trainer Rob van de Ven.

Rob over zondag “Altijd leuk om je te kunnen meten met teams van een hoger niveau. Uiteraard gaan we proberen het hen zo lastig mogelijk te maken. Toch zullen we ook al met een schuin oog kijken naar de eerste volgende competitiewedstrijd tegen Margriet. Een wedstrijd die in mijn ogen meer prioriteit heeft. Maar eerst de bekerwedstrijd tegen Venray. Een team dat gemakkelijk scoort, maar ook aardig wat doelpunten tegen heeft gekregen in de eerste zeven competitiewedstrijden. Aangezien wij op dit moment even lastig scoren, is het wel prettig dat we afgelopen dinsdag met DAW onder 23 tegen Nooit Gedacht onder 23 vier keer hebben weten te scoren. Hopelijk krijgt dit, evenals het spel van de eerste helft tegen DSC, komende zondag een vervolg. We gaan ons best doen, dat is zeker”.

Een mooie gelegenheid om de jonge ploeg van DAW aan het werk te zien tegen een op papier betere tegenstander. Maar met bekerwedstrijden weet je het maar nooit. Er zijn gekkere dingen gebeurd zullen we maar zeggen. Ook het weer werkt mee, er is weer een zonnetje beloofd en de grasmat ligt er perfect bij. Tot zondag!

Tagged under DAW 1