• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag as. op bezoek bij Margriet in Oss. Trainer Rob van de Ven is vol vertrouwen na het goede optreden van zijn ploeg tegen eerste klasser Venraij voor de beker.

Rob van de Ven; "komende zondag staat de lastige, maar bovenal interessante uitwedstrijd tegen Margriet op het programma. Een voetballende ploeg waar wij het qua resultaten de laatste jaren prima tegen doen, maar waarin Margriet vaak het betere van het spel liet zien. Een nieuw gezicht centraal achterin bij Margriet  is Teun van Grunven. Ik heb Teun in de jeugd van FC Den Bosch getraind en vind het mooi om te zien dat hij zich op deze wijze manifesteert. Ik weet zeker dat hij in staat is om in de toekomst een stap hogerop te maken. Teun wordt komende zondag pas 17 jaar. Ik zal hem feliciteren en het zou mooi zijn als hij mij dat na de wedstrijd andersom mag doen/

Na de leuke, maar vooral nuttige bekerwedstrijd gaan we zondag proberen deze lijn voort te zetten. Zoals het er nu uitziet, zullen we enkele jongens moeten missen, maar we hebben afgelopen zondag kunnen zien dat hun vervangers er klaar voor zijn." 

Altijd een mooi affiche Margriet uit, waar dus ook weer veel Schaijkse supporters zullen op af komen. De wedstrijd begint aan de Amstelhoef om half drie zoals gebruikelijk. Scheidsrechter van dienst is de hr Schelsema.

Tagged under DAW 1