• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag a.s. haar laatste thuiswedstrijd van het kalenderjaar 2016, het ontvangt St. Michielsgestel. De ploeg uit de regio Den Bosch stamt al uit 1929 en heeft dus een rijke historie. Binnenkort gaat men fuseren met de andere club uit het dorp, SCI.
St. Michielsgestel is een echte dorpsclub. Trainer is Aswin van Kessel en die meldde dat hij het uitstekend naar de zin heeft in de Derde klasse D met bijna alleen maar clubs met een dorps karakter. St Michielsgestel heeft 17 punten verzameld en heeft wisselende resultaten geboekt, het staat maar drie punten onder DAW. DAW zal dan ook weer alles moeten geven om het eventuele verschil in kwaliteit in punten om te zetten.

Trainer Rob van der Ven over zondag:

Rob; “Sint Michielsgestel (SMG) is een van de onbekende tegenstanders in onze klasse. Maar zoals altijd weten we wel ongeveer wat we kunnen verwachten. Het heeft echter geen zin om te veel naar SMG te kijken. We gaan uit van eigen kracht en zullen vanaf de eerste minuut vol de strijd aan moeten gaan. Goed voetbal is op dit moment mooi meegenomen, maar het gaat in eerste instantie om inzet, strijd en beleving. Met welke spelers we dit mogen gaan doen is nog wat onzeker. We zullen echter zondag, met wie we dan ook beginnen of eindigen, voor niets minder gaan dan drie punten”.

De laatste thuiswedstrijd voor DAW, die wil je niet verliezen en supporters, die wil je niet missen. Droog weer voorspeld, dus daar kan het niet aan liggen . Maar let op: de KNVB heeft de aanvangstijd vervroegd naar 14.15 uur vanwege de vroege duisternis. Dus kom op tijd!

Tagged under DAW 1