DAW heeft tegen Boekel Sport een onnodige nederlaag geleden. Het speelde de eerste helft slecht, maar in het tweede bedrijf kreeg het kans op kans om de geleden schade recht te zetten. Maar faalde in de afwerking.

DAW was nog niet uit de winterslaap gekomen en stond al na één minuut met 1-0 achter. Tim Schuijers krijgt de bal gelukkig mee in een duel met Rik Willems. Rik van de Linden redt in eerst instantie, maar is machteloos bij het tweede schot. Boekel Sport krijgt daarna kansen om de score te verdubbelen maar het blijft 1-0. DAW speelt een slechte eerste helft met slecht één kans. Na een klein half uur krijgt Freek van Boekel een schietkans na een goede voorzet van Marc Raaijmakers. Maar Freek handelt niet snel genoeg, ruststand 1-0.

Na rust een veel beter DAW. Jaap Maathuis is in de ploeg gekomen en de opbouw verloopt vele malen beter. Dit levert gelijk na zes minuten een kans op. Jaap speelt met links Marc Raaijmakers aan, de lage voorzet van Marc wordt bij de eerste paal geblokt na een inzet van Corik Megens. DAW combineert er lustig op los en is de bovenliggende partij. Na een uur spelen de eerste grote kans voor Bart Vos. Marc Raaijmakers geeft goed voor en Bart Vos, geheel vrij, voor het doel schiet de bal over. Koppen leek een betere optie. In dezelfde minuut krijgt Marc Raaijmakers een schietkans maar keeper Jesse Zwanenburg redt bekwaam. Vijf minuten later gaat Robyen van der Heijden prima door op de rechterkant. De strakke voorzet wordt door Bart Vos ingetikt maar via een Boekels been gaat de bal wonderlijk over het doel. Tja en als je dan zelf niet scoort..., één keer in de tweede helft komt Boekel Sport voor het DAW doel en het is raak. Overigens na een fraaie achtie van Tim Schuijers. Tim speelt Robbert Knipping mooi uit en schiet prachtig raak. Wedstrijd gespeeld, 2-0.

Vooral in de eerste helft een onwennig DAW. Op basis van de kansen verhouding was een gelijkspel wel het minste waar de Schaijkenaren recht op hadden. Maar ook in het voetbal krijg je niet altijd wat je verdient. Volgende week Berghem Sport thuis, althans als koning winter niet terugkeert in het land.