• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW verloor de thuiswedstrijd, onverdiend, van DSC uit Kerkdriel en wil daarvoor genoegdoening in de uitwedstrijd. Daarvoor zal met dezelfde inzet als de afgelopen twee wedstrijden gespeeld moeten worden. DSC is nog niet veilig en zal een geduchte tegenstander zijn. Trainer Rob van de Ven kijkt alvast vooruit.

Rob; “Je kunt vooraf van alles bedenken, maar het gaat uiteindelijk om de uitvoering op het veld. Een groot compliment voor de spelers dat ze tegen Margriet in staat waren 90 minuten lang de discipline op te brengen. De focus is inmiddels weer volledig gericht op DSC. Een team dat uit de laatste vijf wedstrijden gewoon tien punten heeft behaald. Daarnaast hebben ze ons in de thuiswedstrijd weten te verrassen. Destijds speelden we heel aardig in balbezit, maar vergaten ons zelf te belonen. Een spaarzame uitbraak zorgde voor een onverdiende 0-1 nederlaag. Ik verwacht dat we zondag wederom het spel mogen maken en het zal zaak zijn om de gevaarlijke counter van DSC te voorkomen. Behalve Corik, die herstellende is van zijn blessure, kunnen we compleet aantreden en hebben we volgens mij wel iets recht te zetten in Kerkdriel”.

Een prachtige zonnige dag voorspeld. Op naar de randen van de Maas om, op het kunstgrasveld, DAW aan een overwinning te helpen. Naast Corik Megens zal ook leider Erwin Christiaans ontbreken, hij wordt éénmalig vervangen door hulptrainer Erik van den Heuvel. De scheidsrechter deze zondag is de hr. Clijsen. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1