• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Een mooiere climax van de tweede periode hadden we niet kunnen bedenken. DAW - Berghem Sport om de 2e periode. Wint DAW deze thuiswedstrijd op de zaterdagavond dan heeft het de periode te pakken. Bij elk ander resultaat, gaat de periode naar Berghem Sport. Voor Berghem Sport wellicht de enigste kans op een prijs dit jaar. Voor DAW liggen de zaken wat anders. Die zijn namelijk nog volop in de strijd om het kampioenschap. Maar daarvoor geldt hetzelfde, er moet worden gewonnen. We kijken met trainer Rob van der Ven alvast vooruit.

Rob; “Komende zaterdag de beslissingswedstrijd voor de tweede periode tegen Berghem Sport. Een wedstrijd op zich, zou je zeggen, waar we al een tijdje naar uit kijken als team. Toch gaat het zaterdag niet alleen om de winst van de tweede periode. Om het gat met koploper Volkel te verkleinen tot één punt, zullen we sowieso moeten winnen. Het resultaat (een overwinning) staat voorop en op welke wijze die tot stand komt, maakt eigenlijk niet zoveel uit.

Uit in Berghem hebben we misschien wel onze minste wedstrijd van het seizoen gespeeld (1-0 nederlaag). Het spelen als collectief wat normaal gesproken juist onze kracht is, was destijds totaal niet terug te zien. Zaak om de angels van Berghem nu wel uit hun spel te halen en onze sterke punten te benadrukken. Positief is het feit dat we over een complete groep kunnen beschikken zonder blessures en schorsingen. Dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden, maar ook dat we nog het een en ander achter de hand hebben. We hebben al vaker gezien dat een goede bank het verschil kan maken in dit soort wedstrijden".

De enigste, en allesbeslissende, inhaalwedstrijd in de Derde Klasse D. Een prachtig moment om de DAW’ers te zien, en aan te moedigen. Scheidsrechter deze middag, is de hr. Diouani uit Cuijk. Deze zal de wedstrijd om exact 18.00 uur in gang zetten. Zorg dat je erbij bent. Namens spelers en begeleiding een mooie, maar vooral ook, sportieve wedstrijd toegewenst.

DAW Berghem Sport 1976

DAW - Berghem Sport in 1976. Zou het zaterdag weer zo druk worden op d´n Heuvel?

Tagged under DAW 1