• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Beste seniorenvoetballers/voetbalsters van DAW,

Dit jaar worden de jarenlang gehanteerde ja/nee-formulieren niet meer uitgedeeld binnen de seniorenafdeling. Dit betekent dat onze Technische Commissie (TC) ervan uitgaat dat je in het seizoen 2017-2018 actief blijft voetballen, tenzij je mededeelt aan de TC dat dit niet zo is.

Dit afmelden als actief speler kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mocht je onverhoopt besluiten te stoppen als actief voetballer, dan dit graag uiterlijk 15 mei doorgeven via dit mailadres. Geef daarbij ook aan of je rustend lid (*) wilt blijven van DAW.

Eventuele wijzigingen in je gegevens (adres, bankrekeningnummer, e-mailadres, telefoonnummer) kunnen doorgegeven worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door gebruik te maken van het contactformulier op onze site (www.vvdaw.nl/over-daw/algemeen/contact).

Sportieve groet,

Technische Commissie

 

(*) Een rustend lid is iemand die niet voetbalt en geen andere functie binnen DAW bekleedt. Ben je leider, trainer, maak je onderdeel uit van een commissie of heb je een andere vrijwillgerstaak bij DAW, dan blijf je op die manier automatisch lid van DAW. Een rustend lid betaalt op seizoensbasis 44 euro (seizoen 2016-2017), kan op woensdagavond meetrainen, kan een handvol wedstrijden als invalkracht fungeren, ontvangt ons clubblad en wordt uitgenodigd bij activiteiten van DAW.

Tagged under Senioren