DAW won overtuigend van een tegenvallend Sparta’18 met 0-2. Het was de gehele wedstrijd beter en er had meer ingezeten. Het verschil van drie doelpunten was net te veel om voor een stunt te zorgen.

DAW begon ijzersterk aan de wedstrijd met veel strijd en druk naar voren, Sparta ’18 loerde op de omschakeling en was daar zeker in het begin gevaarlijk mee. In de zesde minuut, de gevaarlijke Bart Schouten combineert Rob Peeters vrij, het schot van Peeters wordt vakkundig gepareerd door Silvester Rodriques. Na een kwartier diepe bal Freek van Boekel op Mark Megens, Mark legt met het hoofd af op Corik, het schot van de spits is een meter over het doel. Aan de andere zijde is het Bart Schouten die Silvester onder vuur neemt, weer een redding van de doelman. Na een klein half uur de 0-1. Lange bal Silvester Rodriques, Corik Megens kopt door, Bart Vos is alert en pikt de bal voor de keeper op, komt voor het lege doel en rondt beheerst af. 0-1. Vanaf dit moment heerst DAW, het wachten is op meer. Sparta’18 komt er niet meer uit. Het ijzersterke centrum van de Limburgers blijft lang overeind. Voor rust nog een kopbal van Robbert Knipping maar via een verdediger in de handen van doelman Vullings.

Na rust keert de gevaarlijke Bart Schouten niet meer terug op het veld, een blessure speelt hem parten. Direct na rust een enorme kans voor Bart Vos. Bart pikt de foute terugspeel op en lobt de bal over de keeper, maar ternauwernood redt de doelman. Een paar minuten later weer een goede kans, Rik Willems knalt op de vuisten van de doelman, na een corner van Bas van der Ven. Na een uur een volley van Freek van Boekel, recht op de doelman. Twee minuten later een actie van Corik Megens, schot voorlangs. Tien minuten voor tijd Freek brengt de vrije trap in bij de tweede paal, Robbert Knipping legt terug, Mark Megens schiet vrij voor het doel de bal voorlangs. Één minuut later dan toch de 0-2. Balverlies achterin bij Sparta, Bart Vos profiteert, en stift heel behendig over invaller doelman Rick van der Zee. DAW zet nog eens aan, het gooit alles in de strijd een kopkans van Bart Vos, maar de bal mist venijn. In blessuretijd nog een voorzet van Wessel Bens, de bal verdwijnt op de lat. Scheidsrechter Dragstra fluit voor het einde.

DAW komt één doelpunt tekort. Het heeft gevochten en gestreden, wint en kan met opgeheven hoofd aan de zomerstop beginnen. Later zal op gepaste wijze afscheid genomen worden van Bas van der Ven, Silvester Rodriques en Rik Willems. Namens spelers en begeleiding tot volgend seizoen.