DAW (z) - Odiliapeel

Het seizoen stond weer op beginnen en op de eerste speeldag mochten we thuis meteen aantreden tegen het altijd lastige Odiliapeel. Eerst nog wat onwennig, omdat er toch nogal wat spelers een hele tijd geen bal hadden aangeraakt en omdat we op een voor ons ónbekend veld' speelden, zetten we onze eerste stapjes in het nieuwe seizoen. Het duurde echter niet lang of we gooiden alle schroom van ons af en de eerste kansen ontstonden. Het zou een ware martelgang worden voor de spelers van Odiliapeel................

Al in de eerste helft scoorden we vollop en de meest prachtige aanvallen werden opgezet. Veel 1x raken en directe passing bepaalden het spelbeeld. Odiliapeel was niet bij machte de aanvalstrein van DAW te ontregelen en moest zich dan ook al snel neerleggen bij een dikke nederlaag die in het verschiet lag. Marcel, Dorus en Dennis scoorden dat het een lieve lust was en er werd een nieuw fenomeen ontdekt. Wim, die bij ons altijd rechtsbuiten werd geposteerd omdat hij daar het minst kwaad kan, scoorden op zijn 63ste zijn eerste doelpunt aller tijden.......... En dan niet met rechts, maar ook nog eens met links. Aarzelend denken wij aan Wim op linksbuiten.....

De tweede helft had nog meer doelpunten in het verschiet en bijna riepen we het onheil over ons af toen Johan zei dat we ere dan ook maar eindelijk eens 10 moesten maken. Maar met een stand van 8-0 en met nog slechts 3 minuten te spelen is dat haast onmogelijk.

Niet voor het DAW zaterdagteam. Met een souvereine Dre op de mid-mid positie stuurden we direct aan op een volgende aanval en prompt werd dan ook de 9-0 gescoord. Met nog een minuutje op de klok werd aangezet voor een uiterste krachtsinspanning. En zowaar; 10 seconden voor tijd werd de droom waarheid: 10-0. Voorwaar een prachtige prestatie en hoopgevend voor de rest van het seizoen. Onze voorwaartsen staan op scherp!!