DAW won ook zijn laatste wedstrijd van de bekerdrieluik. Het werd 3-0 tegen het dappere SCV’58 uit Velp. Daardoor verdwijnt DAW in de koker voor de volgende ronde.

Al vroeg in de wedstrijd scoort Rick Reijs uit een scrimmage de 1-0. De trouwe supporters gaan er eens goed voor zitten. Maar een monsteruitslag zal het niet worden, daarvoor waren de wedstrijdinstelling, het baltempo, (mede door het stroeve veld) en de positiewisselingen niet voldoende. De aanwezige “crew” van Volkel zal niet geschrokken zijn voor het duel van as. zondag. Het was aan de uitblinkende Rick van Aalst te danken dat de nul op het bord bleef, enkele malen redde de Schaijkenaar uitstekend in een één op één situatie.

Na de rust enkele wijzigingen aan DAW zijde, o.a. het debuut van Wout Cuijpers, de nieuw bakken DAW´er viel goed in. Pas diep in de tweede helft valt de 2-0. Rick Reijs vind Bart Vos, Bart rondt beheerst af. Een minuut later de eindstand. Freek van Boekel speelt Corik Megens aan, Corik rommelt zich er doorheen en vindt zijn doelpunt. Einde wedstrijd 3-0.

Zondag begint de competitie. DAW speelt dan uit tegen Volkel. Één van de favorieten voor de titel in de derde klasse. Dat het er dan anders aan toe zal gaan is iedereen zich wel bewust. Tot zondag!