• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

COMPETITIE
Start competitie na winterstop: 24-2-2018 (beker/inhaal mogelijk vanaf 3 februari).

WINTER ZAALVOETBALCOMPETITIE
Alle JO11-, JO10-, JO9- JO8- en JO7-teams nemen deel aan de winterzaalvoetbal-competitie van de KNVB. De zaalcompetitie start op zaterdag 9 december 2017 en loopt door tot 17 februari 2018.
Kijk voor het programma op www.dawschaijk.nl/voetbal/voetbal/matchcenter .

WINTERSTOP
Er is een winterstop vanaf maandag 18-12-2017 t/m vrijdag 12-1-2018. In deze periode zijn er geen trainingen en/of wedstrijden (uitgezonderd kerstzaalvoetbal en zaalvoetbalcompetitie JO11 t/m JO7). Vanaf maandag 15 januari starten de trainingen weer.

OEFENWEDSTRIJDEN
In de periode van 27-1-2018 tot de start van de competitie zullen alle teams regelmatig een oefenwedstrijd spelen. Kijk voor het programma regelmatig op www.dawschaijk.nl/voetbal/voetbal/matchcenter.
Oefenwedstrijden worden soms pas enkele dagen voor de wedstrijddag vastgesteld, houd het programma dus goed in de gaten.

Contactpersoon voor de oefenwedstrijden is Gerard Wittenberg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):

KERSTZAALVOETBAL
In de kerstvakantie spelen alle jeugdteams weer zaalvoetbal in de sporthal in Schaijk. Het programma van het kerstzaalvoetbal kun je vinden op de website van DAW. Zorg er voor dat je minimaal 15 minuten voor de aangegeven tijd aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen. Meld je tijdig af bij de leiding van je eigen team als je niet kunt. Ook de leiders worden verwacht om een team te begeleiden en/of wedstrijden te fluiten.

CARNAVAL
Van zaterdag 10-2-2017 t/m dinsdag 13-2-2017 zijn er geen wedstrijden en trainingen i.v.m. carnaval.

 

Tagged under Voetbal