De uitwedstrijd tegen Ravenstein werd in het voordeel van DAW beslist. In de laatste minuten van de wedstrijd wist Brian Peters de winnende treffer te produceren. DAW verzuimde om de vroeg verkregen voorsprong uit te breiden waardoor het in de tweede helft de deksel op de neus kreeg, maar uiteindelijk alsnog met de drie punten aan de haal ging.

De Schaijkse ploeg kwam al in de 8e minuut op voorsprong toen Joost Heurkens de bal vanaf de linkerkant bij Dirk v.d. Hoogen wist te plaatsen, die de bal ineens op de pantoffel nam en zo de 0-1 aantekende. Een uitstekende start die DAW een vervolg had kunnen geven als het nauwkeuriger geweest was in de afronding. Zo stuitte Mike v. Son in de 30e minuut op de doelman van Ravenstein en was Rob Vijnmans in het eerste bedrijf tweemaal dichtbij een treffer met het hoofd. Ravenstein kreeg vlak voor de thee een grote kans, maar alleen voor doelman Rik v.d. Linden wist de speler de bal niet op doel te krijgen, waardoor de 0-1 stand bleef gehandhaafd.

Ook in de eerste fase van de tweede helft legio mogelijkheden om de score te verdubbelen. Een voorzet van Brian Peters belandde op het hoofd van Rob Vijnmans, maar de bal werd door de keeper tot corner verwerkt. Helaas weer geen treffer, zoals ook het kwartier daarna waarin er diverse gevaarlijke mogelijkheden waren voor het Ravensteinse doel, maar waarin geen treffers vielen te noteren. De tegenstander was tot op dat moment alleen gevaarlijk met vrije trappen. Werkelijk elke bal op dichter dan 60 meter van het doel werd in de Schaijkse zestien gepompt. DAW wist iedere bal goed te verwerken, tot de 65e minuut toen een vrije trap werd verlengd op Rick Staassen die op de juiste plek stond om de bal binnen te werken: 1-1. Een situatie waar DAW niet goed mee om ging. Het ‘vergat' vanaf dat moment te voetballen, al kreeg het in de 70e minuut een uitgelezen mogelijkheid om vanaf de stip de 1-2 op het bord te zetten. Rob Vijnmans werd gehaakt in het 16-metergebied, waarna de scheidsrechter naar de stip wees. Bas v.d. Ven schoot de bal op de keeper, zag de rebound ingeschoten worden door Dirk v.d. Hoogen en uiteindelijk via een scrimmage nog op de paal belanden. Geen treffer dus voor DAW dat uiteindelijk alsnog met drie punten aan de haal ging. Tim Huberts gaf een dieptepass op Bas v.d. Ven die een voorzet gaf op Rob Vijnmans. De Ravensteinse verdediging tastte mis, waarna Brian Peters op de goede plek stond om af te ronden. Een echte spitsengoal zoals hij het zelf omschreef: 1-2.

DAW gaat samen met DVG uit Liempde aan kop na drie speelronden. Uitgerekend die tegenstander komt aanstaande zondag langs op sportpark D'n Heuvel. Aanvang wedstrijd uiteraard om 14.30 uur.