• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag as. naar Gennep waar Vitesse’08 wacht. Het is de eerste competitiewedstrijd in 2018. De wedstrijd zal zeker doorgaan, Vitesse’08 beschikt nl sinds dit seizoen over een nieuwe kunstgrasmat.

Trainer Rob van der Ven heeft er zin in en kan niet wachten tot zondag. Na een goede oefencampagne zondag weer voor het “echie” Rob over zondag; “Na een prima voorbereiding op de tweede seizoenshelft, met onder andere een nuttige oefenwedstrijd tegen Mierlo Hout, zijn we klaar voor komende zondag. Een lastige uitwedstrijd op het kunstgras in Gennep waar alleen een overwinning telt. Tot op heden hebben we in uitwedstrijden nog te weinig kunnen overtuigen. Zondag een mooie uitdaging om te laten zien dat we ook hierin stappen maken”.

Kort maar krachtig, duidelijke taal, en alleen met een overwinning zullen de oranjehemden uit Schaijk tevreden zijn. Vitesse’08 zal met een gelijkspel niet veel opschieten, daarvoor zijn de reeds behaalde acht punten te schamel. Toch beschikt trainer Fabian Krebbers over een behendige voorhoede. DAW is gewaarschuwd!

Tagged under DAW 1