DAW speelde tegen medekoploper DVG uit Liempde. Zij waren eveneens in het bezit van zeven punten uit de eerste drie wedstrijden. Uiteindelijk trok DAW in een matig duel aan het langste eind: 1-0. DAW staat hierdoor alleen aan kop in de Vijfde Klasse.

Na een kwartier spelen kwam DAW op voorsprong. Een aanval over links belandde via Brian Peters en Bas v.d. Ven bij Dirk v.d. Hoogen die de bal beheerst langs de keeper plaatste. DAW wist de voorsprong in de eerste helft met moeite vast te houden, want DVG nam het initiatief over de wedstrijd en dook enkele keren gevaarlijk op voor doelman Rik v.d. Linden. Daarna stond het organisatorisch wat beter opgesteld aan Schaijkse zijde en kreeg het in de slotfase van de eerste helft zelf weer kansen via enkele standaardsituaties. Zo was Rik Willems dichtbij een doelpunt en schoot Geert Loeffen een bal over het vijandelijk doel. Gescoord werd er echter niet meer voor de theepauze.

In de beginfase van de tweede helft kreeg DAW wat meer mogelijkheden omdat het scherper uit de kleedkamer kwam dan de eerste helft. In de 50e minuut moest doelman Sander Eeuwijk handelend optreden na een inzet van Tim Huberts en ook Rob Vijnmans was na een hoekschop van Rob v.d. Ven dichtbij een treffer, maar zijn inzet verdween langs het doel. Daarna was het de beurt aan DVG dat tussen de 60e en 70e minuut een sterke fase kende. Na deze fase kwam de ploeg uit Liempde met tien spelers te staan. De trainer van DVG had zijn drie wissels gebruikt waardoor hij geen speler in kon brengen nadat een DVG-speler geblesseerd raakte. DVG probeerde de gelijkmaker te forceren, maar de ploeg zou deze middag niet scoren. DAW kreeg veel ruimte doordat DVG op jacht ging naar de gelijkmaker. Daardoor kreeg Bas v.d. Ven een kans, maar zag zijn inzet niet gepromoveerd worden tot treffer. Ook Dirk v.d. Hoogen was nog dichtbij een tweede doelpunt, maar de keeper redde op zijn inzet. De daaropvolgende corner door Rob v.d. Ven werd op doel gewerkt door Rob Vijnmans, maar werd door een verdediger op de doellijn weggewerkt.

Een misschien wat moeizame overwinning voor de Schaijkenaren, maar vooral het resultaat telt in wedstrijden tegen medetitelkandidaten zoals DVG. DAW staat nu alleen op kop in de Vijfde Klasse na drie overwinningen en één gelijkspel. Volgende week speelt DAW de uitwedstrijd tegen Sport Brengt Vreugde, oftewel SBV uit Haren.