DAW verloor verdiend van directe concurrent Sparta'25. Het liep vanaf het begin achter de feiten aan, kwam vroeg op achterstand en was daarna niet bij machtte om de wedstrijd te doen kantelen.

In de 2e minuut een voorzet van Elco van schijndel, vanaf rechts verdwijnt de kopbal van Jaccy van Enden in het doel 1-0. Na een kwartier een goede aanval van DAW over meedere schijven, Corik Megens komt goed door, de uithaal is hard en zuiver maar doelman Leon van de Acker keert het leder. Tien minuten later een verdwaalde voorzet van Freek van Boekel, keeper van de Acker heeft moeite, via de paal gaat de bal over de achterlijn. Na een halfuur neemt Sparta'25 het intiatief weer over, het krijgt twee kansen maar Rick van Aalst redt tot tweemaal uitstekend. Nog voor rust een kans voor DAW, maar de bal verdwijnt over de achterlijn via een stuit.

Na de pauze probeert DAW met man en macht de gelijkmaker te forceren. Bart Vos op rechts geeft een goede voorzet, de kopbal van Mike van de Ven, gaat rakelings naast. Tien minuten later een strakke lage voorzet vanaf links, van Corik Megens, iedereen kan er net niet bij, typerend voor de gehele wedstrijd allemaal, net niet. Na een uur een uitval van Sparta'25, Michel Koot komt vrij voor Rick van Aalst, het diagonale schot is doeltreffend. 2-0. DAW probeert het wel maar de kansen zijn voor Sparta'25, pas diep in de extra tijd de 3-0. Het is invaller Jeremy Raaijmakers die zijn goede invalbeurt bekroont met een doelpunt. De jonge aanvaller schiet hoog de bal, in de korte hoek, in het doel. De goed leidende scheidsrechter Huis vind het prima en laat niet meer aftrappen.

Volkel won, Olympia'18 speelde gelijk DAW zit in de wachtkamer. Het heeft het allemaal niet zelf meer in de hand. zondag wacht thuis Excellent uit Oploo. Winst is dan weer het doel.