DAW heeft het eerste officiële duel van het nieuwe seizoen gewonnen van Quick 1888. Het werd op een zonovergoten sportpark Den Heuvel 2-0. De overwinning op de Nijmeegse 2e klasser was terecht.

Quick 1888 kwam goed uit de startblokken, het dacht, evenals speaker Hans van der Ven de 1-0 te maken, maar het doelpunt kon geen doorgang vinden wegens buitenspel. In de 8e minuut het eerste wapenfeit van DAW, Bart speelt Corik aan, de spits stuit in de korte hoek op de keeper. De aansluitende hoekschop word door Mark Megens, met het hoofd rakelings gemist bij de 2e paal. Halverwege het eerste bedrijf een poging van Maarten Versteegen, DAW doelman Rick van Aalst ziet de bal een meter over het doel vliegen. Een minuut later Bart Vos, vind Corik Megens aan de rechterkant, de bal wordt prima teruggelegd op Mike van de Ven, die de bal ongelukkig raakt, makkelijke prooi voor doelman Jordi Paters. Na een half uur, voorzet Bart Vos, Corik komt bij de 2e paal net tekort. Drie minuten later een corner van Freek van Boekel, inzet Rick Reijs, Jaap Maathuis verlengt met de hak, de bal wordt van de lijn gehaald. Voor rust nog een machtige knal van Rick Reijs, de bal spat uiteen op de handen van keeper Pater. Aan de andere zijde een gevaarlijke uitbraak van Quick 1888, het diagonale schot van Samie Belgadie verdwijnt voorlangs. In de extra tijd van de eerste helft, Freek van Boekel steekt de bal door het hart van de defensie, Siem van Merwijk komt vrij voor het doel, en schuift de bal tegen de touwen, 1-0.

Na de pauze een gevaarlijke voorzet van Dave Neijenhuis, Maarten Versteegen kopt bij de 2e paal in, Rick van Aalst brengt op de doellijn redding. Na vier minuten, Mark Megens bedient Bart Vos in de dekking, Bart draait knap weg bij zijn tegenstander, de afronding is bijzonder beheerst en bekeken, de bal verdwijnt in de verre hoek in het doel 2-0. Na een klein uur knappe redding van doelman Pater op het schot van Siem van Merwijk. Vijf minuten later, Individuele actie Corik Megens, wint van twee verdedigers, komt één op één met de doelman, maar de bal gaat voorlangs. Aan de andere zijde corner, Bas Peters kopt, de redding, op de doellijn, is prima van Rick van Aalst. In de slotfase nog een lob van Corik Megens, over de keeper, maar naast het doel. Een mooie actie van Bart Vos, stuit op de keeper, legt af op Corik, die voorlangs schiet. Het slotakkoord is voor Rick van Aalst, die een prachtige redding heeft, op het venijnige schot van invaller Danny Lamers. De goed leidende meester Ben van de Regenboog fluit voor het einde, en heeft nog een traktatie voor zijn leerlingen, na afloop van het duel!

DAW wint overtuigend tegen Quick 1988. De andere wedstrijd in deze poule eindigde in een 4-1 overwinning van Woezik tegen NEC (am).  DAW speelt dinsdag as. vriendschappelijk in Mill aanvang 20.00 uur. De bekercompetitie wordt vervolgt zondag as. in Nijmegen, tegen de amateurs van NEC op sportpark de Goffert, aanvang van die wedstrijd is, LET OP!, 14.00 uur.