• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De natuurgrasvelden waren onbespeelbaar door de vorst. Op het kunstgrasveld 3 van DAW kon er toch geoefend worden tegen derde klasser Nooit Gedacht. Hieronder een kort verslag mede tot stand gekomen namens onze vliegende reporter ter plaatse, Corik Megens.

Na tien minuten het eerste wapenfeit van DAW, het is Rick Reijs die met links, de bal net naast schiet. Net voor de pauze komt Mike van de Ven goed door, maar schiet de bal over het doel.

Tien minuten na de pauze schiet Roel Janssen de bal in de handen van de Geffense doelman. Twee minuten later is het wel raak, Robbert Knipping stuurt Rick Reijs weg, Rick kapt de bal mooi naar zijn linker, en schuift het leder in de verre hoek. 1-0. Na een dik uur, Mike van de Ven één op één op de doelman, maar schiet hem tegen de keeper. Tien minuten voor tijd de eindstand. Mike van de Ven onderschept de bal, stuurt Siem van Merwijk weg. Siem legt af op Roel Janssen, de jongeling stift de bal in het doel 2-0.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen het sterke Volharding, zal koning winter al vertrokken zijn. We gaan het zien deze week.

Tagged under DAW 1