DAW heeft zich een grote dienst bewezen door in eigen huis drie punten toe te voegen aan het totaal. Het won van Volharding met 2-1. Met de rust was de stand nog 1-0.

Al in de derde minuut had het raak kunnen zijn, hoekschop Freek van Boekel, Bart vos verlengt, Mark Lamers bij de 2e paal komt een teenlengte tekort. In de zevende minuut, fraaie aanval DAW, Siem op Corik, strakke voorzet, Bart Vos laat lopen Robyen van der Heijden schiet goed in maar de redding van Roel van Rens is knap. Na een kwartier, schot Corik Megens, redding doelman. Halverwege het eerste bedrijf, mooie redding Rick van Aalst op het schot van Rick Tissen. Twee minuten later weer een schot van Tissen wederom een redding van de keeper. Na een dik half uur Bart Vos wordt ingespeeld door Freek van Boekel, neemt de bal handig mee en legt mooi af op Robyen van der Heijden, de knal is fantastisch, via de binnenkant van de paal de 1-0. Wonderschone treffer!! Nog twee kansen tot aan de rust gelijk verdeeld aan beide zijde, maar het blijft 1-0.

Na de pauze, een uur gespeeld, Bart Vos op het doel, maar via een verdedigend been rakelings over het doel. Vijf minuten later, lastige vrije trap, Kevin Reijnders draait de bal in, aan iedereen voorbij het tikje over de lat van Rick van Aalst, is prima en alert. Kwartier voor tijd, een fantastische bloktackle van Robyen van der Heijden voorkomt een zeker doelpunt, van Kas van den Bosch. Aan de andere zijde Mark Megens kopt een hoekschop van Siem van Merwijk op de lat. Twee minuten later, strakke voorzet Corik Megens, Bart Vos kan er net niet bij. Weer twee minuten later Siem van Merwijk met zijn karakteristieke schaar, het schot net voorlangs. Drie minuten voor het einde, Siem van Merwijk steekt Corik Megens weg, Roel Janssen, in buitenspelpositie onttrekt zich aan het spel, het vlagsignaal wordt weggewuifd, Corik Megens blijft rustig 2-0. Volharding zet nog eens aan, Scrimmage voor het doel, Rick Tissen geeft het laatste zetje, 2-1. Verder komt de ploeg uit Vierlingsbeek niet, de uitstekende scheidsrechter de Graaf fluit de beide ploegen na vijf minuten blessuretijd naar de douche, DAW met drie punten in de “pocket”.

Een overwinning die goud waard kan zijn. Als er zondag gewonnen word zal een verblijf in de tweede klasse volgend seizoen bijna zeker zijn. We gaan het zien, zondag as. thuis tegen Emplina.