DAW was een maatje te klein vandaag in Alverna. Het vreemdelingenlegioen van trainer Zoran Borojevic won met dikke cijfers van DAW.

Op de geboortegrond van oud eerste elftal speler Jan van Maasdijk, was het al in de tiende minuut raak. Een houdbaar afstandsschot van Dennis Arts trof doel 1-0. Halverwege de eerste helft Lorenzo Rieken gaat diep over de rechterkant de voorzet wordt binnen geschoven door Mbila Owen. Mbliba Owen maakt ook de 3-0, nu op aangeven van Derek de Bruin.

Na de rust kan DAW wat beter meevoetballen, maar in de slotfase is het Arthur van den Eeckhout die met twee doelpunten de 5-0 eindstand bepaalt.

Volgende de week tegen Quick uit Nijmegen. Evenals DAW ook tweedeklasser. Aanvang wedstrijd half drie.