• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW neemt het zondag as. op tegen Helvoirt. Bij Helvoirt is natuurlijk Rico de Laat de gevaarlijkste man. Trainers Rob van der Ven zal zeker een oplossing hebben voor de veel scorende aanvaller. 

Rob, terugkijkend op de wedstrijd tegen Emplina kunnen we tevreden zijn over de uitslag, maar zeker niet over het vertoonde spel. Te weinig initiatief in balbezit, te weinig beweging zonder bal en bekende automatismen leken er niet of nauwelijks te zijn.
Natuurlijk heeft dit ook met de kwaliteiten van een tegenstander te maken. Strijd en beleving kwam er in de loop van de wedstrijd wat meer, maar uiteindelijk mag je niet tevreden zijn met wat we hebben laten zien.
 
Komende zondag kunnen we tegen Helvoirt beschikken over een complete groep. Alleen Freek zullen we voorlopig nog moeten missen. Dit betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden en dat we kunnen beschikken over een zeer sterke bank.  Na twee nederlagen vorig seizoen wordt het nu eens tijd te laten zien dat we ons wel met deze tegenstander kunnen meten. 

Droog weer zondag as. Kan DAW de punten mee naar huis nemen. We gaan het zien zondag.