DAW kwam in de eerste helft verdiend op voorsprong in de tweede helft kreeg het in de slotfase twee tegentreffers en gingen de punten mee naar Boxmeer.

De eerste helft was DAW de bovenliggende partij, maar pas na een half uur de eerste kans. Jaap Maathuis speelt Bart Vos aan. Bart speelt Corik Megens aan het schot van Corik wordt verwerkt tot hoekschop. Paar minuten later, onderschepping Robyen van der Heijden, speelt in op Corik Megens. Corik stuit op de ver uitgelopen doelman Jasper Görts. Weer één minuut later schot Tyrone Burgers voorlangs. Vijf minuten voor rust dan toch de verdiende voorsprong, Bart Vos vanaf de achterlijn aan de rechterkant. De voorzet op Corik Megens is passend, de kopbal doeltreffend. 1-0. Aan de andere zijde Douwe Zwaan zet goed door, het schot is snoeihard maar in het zijnet. Nog voor rust Siem van Merwijk brengt de vrije trap in de doelmond, Corik Megens komt voor de keeper maar de bal verdwijnt over de achterlijn ruststand 1-0

Na de pauze een feller Olympia’18 zonder gevaarlijk te worden vooralsnog. Na een klein uur Bart Vos brengt de bal voor het doel, Siem van Merwijk kan er net niet bij. Direct daarna twee kansen voor Olympia, Invaller Bjenze Graat schiet voorlangs en de teruggelegde bal door Freek Kerkhoff wordt door Okki van Dalen ingeschoten, Huib van Merwijk blokt het schot. Tien minuten voor tijd dan toch de gelijkmaker, aanval over de rechterzijde, Ramon Bulkens wordt gevonden in de zestien, de schuiver is DAW teveel, in de verre hoek 1-1. Vijf minuten later, Douwe Zwaan trekt de bal vanaf de achterlijn voor het doel, Freek Kerkhoff kan vrij inkoppen 1-2. Slotoffensief DAW, vliegend schot Siem van Merwijk, doelman Görts tikt de bal over de lat. Aan de andere zijde, Sam Luppes stuit op de voet van Rick van Aalst. Twee minuten voor het einde, Noah van Deijne goed door over de rechterkant, voorzet, Robyen verlengt maar er is geen DAW’er voor het beslissende zetje. Laatste minuut, Mark Megens kopt een diepe bal voor de voeten van Siem van Merwijk, Siem ziet zijn bal smoren tussen de benen van de doelman. Eindstand 1-2.

Superspannend in de stand, DAW moet punten gaan halen, twee uitwedstrijden voor de boeg over twee weken naar Heeswijk en zondag tegen EVVC.