Drie punten in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar is het resultaat in de thuiswedstrijd tegen Volharding. Net als vorig jaar werd het 2-1. DAW begon sterk, kwam op 1-0, na de rust verdubbelde het de voorsprong. Volharding kwam terug in de wedstrijd. DAW wankelde, maar viel niet. Rick van Aalst en een dosis geluk voorkwamen de gelijkmaker.

In de achtste minuut steekpass Siem van Merwijk op Corik Megens maar de bal gaat ruim naast. In de tiende minuut balverlies Volharding, Roel Janssen gaat op avontuur, op snelheid laat Roel iedereen kansloos, schuift de bal beheerst langs doelman Roel van Rens in de touwen. Na een klein half uur Siem van Merwijk op Corik Megens, Corik zet Bart Vos vrij voor de doelman, maar kan doelman Rens niet passeren.
Twee minuten later, strakke voorzet Robyen van der Heijden, Robbert Knipping en Corik Megens vrij voor het doel, weer geen treffer. Aan de ander zijde rukt Melvin Klein op en komt de zestien binnen, Huib van Merwijk ruimt de bal op. Tien minuten voor de pauze, Corik Megens legt de bal panklaar voor Huib van Merwijk, het schot blijkt een afzwaaier te worden. Rust 1-0.

Vijf minuten na de thee een prachtige redding van Rick van Aalst, de Schaijkse “fysio” zweeft de bal uit de bovenhoek na een kopbal van Vincent Buijssen. Na tien minuten, corner Roel Janssen, Mark Megens kopt de bal voor het doel, Robbert Knipping kopt de bal tegen de touwen, 2-0. Na een klein uur, schot Mark Blenckers in de korte hoek, wederom is Rick van Aalst op zijn post. Vijf minuten later, Vincent Buijssen haalt vanaf twintig meter uit en schiet de aansluitingstreffer op de borden.
Volharding krijgt hoop en DAW moet ver terug op eigen helft, Volharding krijgt kans op kans op de gelijkmaker, een klein wonder en Rick van Aalst staan in de weg. Vijf minuten voor tijd, Noah van Deijne breekt door één op één met doelman Roel van Rens, die ver buiten de zestien de bal alleen met hand kan stuiten. Vriend en vijand zijn verbaasd, scheidsrechter Karavla trekt enkel geel. De toegekende vrije trap, door Noah van Deijne, belandt op de paal. Één minuut voor tijd, onderschepping Robyen van der Heijden, Noah van Deijne alleen voor de doelman, Roel van Rens redt. Laatste minuut, Tim Michiels krijgt een vrije schietkans uit de rebound, de bal gaat echter voorlangs. Na zes minuten blessuretijd houdt scheidsrechter Karavla er mee op. Eindstand 2-1.

Een spannende pot voetbal en een overwinning, DAW gaat met een goed gevoel de feestdagen in. Het eerste officiële optreden in 2020 is een inhaalduel op 19 januari uit bij Heeswijk.