DAW kon in de thuiswedstrijd tegen Ollandia de periodetitel pakken. Ollandia was een niet te onderschatten tegenstander aangezien ze bewezen hadden behoorlijk productief te zijn in de Vijfde Klasse H.

De Schaijkse ploeg speelde een goede eerste helft en creëerde een karrenvracht aan kansen. Ollandia zette hier niks tegenover. In de tweede minuut schoot Bas v.d. Ven net naast. In de 12e minuut was er een sterke individuele actie van Dirk v.d. Hoogen, maar zijn schot werd gepareerd door de keeper. Daarna een paar sterke standaardsituaties van DAW. Allereerst verdween een kopbal van Dirk v.d. Hoogen naast het doel. Even later zag Brian Peters een inzet via de onderkant van de lat terug het veld in springen. Na een kwart wedstrijd was er een goede kans voor Bas v.d. Ven nadat hij door zijn oudere broer vrij voor de keeper werd gezet. Helaas besliste de keeper de tweestrijd in zijn voordeel. In de 28e minuut zag Bas v.d. Ven een kopbal -voorzet Brian Peters- naast het doel verdwijnen. Brian was even later ook dichtbij een treffer, maar de keeper wist een mooie redding te produceren op zijn vliegende schot. In de 37e minuut leek DAW dan eindelijk de verdiende treffer aan te tekenen, maar Rob Vijnmans zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Een domper voor DAW, maar al twee minuten later wist hij alsnog DAW op voorsprong te zetten nadat hij een vrije trap van Brian Peters binnen wist te koppen: 1-0

In de tweede helft speelde DAW een wat mindere helft en kreeg Ollandia zowaar wat mogelijkheden, voornamelijk doordat DAW wat slordig was in de passing. Maar zelf bleef het ook genoeg kansen creëren, maar Dirk v.d. Hoogen en Bas v.d. Ven wisten niet te scoren. Uiteindelijk kwam DAW in de 63e minuut op 2-0. Brian Peters werd door Mike v. Son aangespeeld, liep de vijandelijk zestien binnen en werd op onreglementaire wijze naar de grond gewerkt. De scheidsrechter wees naar de stip. Ruud Zeegers stapte naar voren en schoot onberispelijk binnen. Wedstrijd gespeeld zou men denken, maar een paar minuten later kwam DAW goed weg toen Bart Bongers de Schaijkse doelman op de doellijn moest assisteren. Rik v.d. Linden zelf had ook nog enkele goede reddingen, waardoor voor de vijfde maal dit seizoen de nul werd gehouden. In de slotminuut kreeg DAW een derde treffer nadat Rens Wijnakker een mooie steekpass gaf op Bas v.d. Ven. Hij omspeelde de keeper en zette de 3-0 op het scorebord.

Een terechte zege voor DAW. Niet alleen de drie punten werden aan het totaal toegevoegd, maar ook de periodetitel was een feit. Volgende week speelt DAW de uitwedstrijd tegen SES uit Langenboom. Aanvang uiteraard om 14:30 uur.