Een winderig dagje op sportpark d’n Heuvel, storm Dennis deed ook Schaijk aan, erg bevorderlijk voor goed voetbal was het allemaal niet. Beide teams hadden er last van. Vianen won door een prachtig diagonaal schot Jeroen Bardoel. Het liet de thuisclub met lege handen, waar een gelijkspel logischer was geweest.

In de eerste helft had Vianen de wind in de rug, DAW kwam aanvankelijk niet onder de druk uit. Eén enkele kans viel er te noteren in deze fase, de halve omhaal van Jeroen Bardoel viel op het dak van het doel. DAW krijgt in de loop van de eerste helft steeds meer grip op de tegenstander het lijdt tot kleine kansjes. Tyrone Burgers is tweemaal dichtbij maar treft geen doel.

tyronne

Tyrone Burgers komt net tekort (foto's Marja Megens)

Na een half uur wedstrijd de mooiste aanval van de wedstrijd, Bart Vos passeert prachtig drie tegenstanders, de één – twee met Corik is fraai. Maar de redding van keeper Loeffen, is net genoeg. De bal hobbelt net langs de paal. Tien minuten voor de rust Jim Bogels uit de kluts, Rick van Aalst brengt redding, de aansluitende hoekschop, Maarten Broekmans schiet in maar Mike van de Ven brengt redding. Net voor Rust Bart Vos weer op avontuur het schot komt te laat, de verdediging kan het blok zetten. In de laatste minuut valt een voorzet van Freek van Boekel op de lat de bal valt net achter Mark Megens 0-0 rust.

In de tweede helft geen kansen voor beide partijen tot een kwartier voor tijd, balverlies DAW op het middenveld Rik Renirie gaat goed door over de rechterflank, de voorzet valt voor de voeten van Remco Bardoel, die verwoestend diagonaal de bal in de touwen ziet ploffen. 0-1. DAW probeert het wel maar is met de wind mee niet in staat om kansen te creëren, Vianen ruimt alles vakkundig op. Eindstand 0-1.

Na de carnaval gaan we verder met een uitwedstrijd tegen Prinses Irene, de wind zal dan wel gaan liggen.