Schep kwam aan na haar “fotoshoot”, want dan ziet ze er op haar best uit, ze had de shirtjes tas nog niet neergezet of de piranha’s hadden de broekjes er al uit gehaald. Iedereen wil natuurlijk een nummer 8. Degene die gewoon rustig afwachten zijn dan de lul en moeten hun derrière in een 6je of zelfs een 5je persen.

Maar goed dan de wedstrijd:
Vianen kreeg een corner, deze werd verwerkt tot een nieuwe corner. Hieruit ontstond volgend de loef een poep goal. De bal werd ingebracht, DAW haalde hem weg, hij kwam in de voeten van Vianen die een shot loste. Weer iemand van DAW haalde hem weg, kwam wederom voor de voeten van een speelster van Vianen. Dit schot kwam op de lat. Schep “foto” kon hem niet pakken en daardoor was het een intikkertje voor Vianen. 0-1
Marlon veroverde de bal, gaf een bal in de diepte op Bief die hem op Inge “-2” legde en Inge “nu dus -1” maakte haar eerste geldige doelpunt van het seizoen. 1-1
Een minuut voor het rustsignaal kreeg Vianen nog een grote kans op de voorsprong maar Schep gooide zichzelf ervoor en had de bal.

De tweede helft zullen we kort houden. Vianen kwam met veel man opzetten, door veel combinaties te maken gingen ze door de verdediging heen en konden zo de 1-2 binnen tikken.
DAW creëerde zelf niet echt meer kansen. Vianen kreeg een vrije trap rond de 20 meter, Schep zag de bal te laat en kon hem toen niet meer keren 1-3.
In de laatste minuten moest DAW zelfs de 1-4 te incasseren vanaf de penalty stip.