Voor een talrijk opgekomen publiek won DAW de oefenwedstrijd tegen de derdeklasser met 6-2. Met de rust was het nog gelijk. DAW had meer balbezit en kansjes maar het was de Osse ploeg die de score opende. Margriet kwam via een ingestudeerde corner op 0-1. Nog voor rust herstelde DAW de orde. Jacco van der Heijden maakte de 1-1.

Tussen de 54e en 75e minuut ging het snel. Margriet liet gaten in de organisatie vallen en DAW profiteerde daar dankbaar van. In die fase liep de Schaijkse ploeg via Noah van Deijne, Corik Megens (beiden heren legden er twee in het netje) en een eigen doelpunt (na een voorzet van Freek van Boekel) dan ook uit naar 6-2.

Een mooie overwinning. Dit weekend speelt DAW de bekerwedstrijd (thuis) tegen Rhode. Daarmee wordt de eerste officiƫle wedstrijd van het seizoen 2020/2021 een feit.