• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Bericht namens het voetbaltijdschrift PANNA!

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven en een nog betere voetballer worden? Schrijf je dan in voor de PANNA! Sterrenteamdag op vrijdag 23 oktober bij DAW Schaijk!

Op de vrijdag in de herfstvakantie organiseert het voetbaltijdschrift PANNA! in samenwerking met de gediplomeerde trainers van voetbalscholing.nl de PANNA! Sterrenteamdag in Schaijk. Deze voetbaldag is geschikt voor alle kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Op de dag staat plezier centraal en ervaren de kinderen hoe het is om te trainen als een ster. Daarnaast wordt er kans gemaakt op een plaatsje in het PANNA! Sterrenteam, een selectieteam met de beste deelnemers van heel Nederland. Voor een prijs van 34,95 krijgen de kinderen een volledig tenue, een goodiebag vol leuke voetbalitems en natuurlijk een dag vol plezier. De eerste activiteiten zullen beginnen om 10:00, het einde van de dag zal rond 14:45 zijn.

Bij alle activiteiten zullen de coronaregels worden nageleefd. Helaas is daardoor niet mogelijk om de deelnemers van een lunch te voorzien, deelnemers zullen dus zelf hun eten en drinken mee moeten nemen. Omkleden op locatie is uiteraard wel mogelijk, ook daarbij worden de coronaregels gehandhaafd.

Voor inschrijven en meer informatie bezoekt u de website www.pannasterrenteam.nl, hopelijk tot 23 oktober!

 

Panna

 

Tagged under Jeugd