DAW speelde de uitwedstrijd tegen Steeds Eendrachtig Samenwerken, oftewel SES uit Langenboom. Een extra belangrijke wedstrijd omdat DAW de Langenboomse ploeg voorlopig in de wachtrij kon zetten in de Vijfde Klasse H.

De eerste helft was kwalitatief niet de beste van de laatste tijd van DAW - de laagstaande zon en de slechte grasmat maakten combineren moeilijk -, maar toch wist de ploeg voldoende kansen te creƫeren. In de 8e minuut wist Ruud Zeegers een afvallende bal na een corner op doel te werken, maar stuitte op Hans Vervoort die zijn doelman op de lijn wist te assisteren. In dezelfde minuut kopte Rik Willems de bal op het doel, maar toen stond de goed keepende SES doelman Rensco v. Katwijk zijn mannetje. Even later liet de Schaijkse doelman zien hier niet voor onder te doen; Rik v.d. Linden onderschepte een diepe bal waar SES-aanvaller Mark Tielemans achteraan ging. Daarna probeerde Gijs Bens het van afstand, maar ook hij wist de Schaijkse goalie niet te verrassen. Hierna kreeg DAW weer een mogelijkheid om de score te openen, maar Rob Vijnmans faalde helaas in de afwerking. Kansen op een treffer kreeg hij na een half uur spelen opnieuw, maar tot twee keer toe werd zijn inzet gepareerd door de Langenboomse defensie.

De tweede helft was wat beter van Schaijkse zijde. SES werd amper meer gevaarlijk, dit in tegenstelling tot DAW dat de score in de 57e minuut opende nadat het een vrije trap die door Rob v.d. Ven werd genomen. Rob Vijnmans verlengde de voorzet tot bij Ruud Zeegers die eenvoudig binnen wist te werken: 0-1. In het restant van de wedstrijd kreeg DAW legio mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. De grootste was voor Mike v. Son die een voorzet van Rob Vijnmans kreeg. De keeper was al geen obstakel meer, maar desondanks wist de Schaijkse spits niet binnen te werken. Gelukkig kreeg DAW niet de bekende deksel op de neus en was het de enige ploeg die gevaarlijk bleef. Een vrije trap van Bas v.d. Ven werd door Rob Vijnmans voorlangs gekopt en luttele minuten later was het weer bijna raak. Rik Willems bereikte Mike v. Son. Diens aanname was perfect, maar de afronding liet helaas te wensen over; De SES-goalie wierp zich op de bal zodat de 0-1 gehandhaafd bleef.

Na negentig minuten voetbal op De Kogelberg stond aldus 0-1 op het scorebord. Een verdiende overwinning voor DAW dat nu op 23 punten uit 9 wedstrijden staat. Een uitstekend puntentotaal, wat voor de winterstop met maximaal twaalf punten kan worden uitgebreid met de wedstrijden tegen FC Uden, SDDL, Keldonk en Avesteyn voor de boeg. Komend weekeinde speelt DAW thuis tegen FC Uden waar gezien het grote aantal tegentreffers van de Udense laagvlieger zeker weer voldoende mogelijkheden liggen voor de Schaijkse voorwaartsen. Aanvang: 14.30 uur.