Diep in blessuretijd schoot Roel Janssen de 1-0 op het bord. Mooier kon de competitie niet beginnen.

De eerste helft kon schriftelijk worden afgedaan, niet één schot op doel, geen enkel noemenswaardig feit te noteren.

In de tweede helft meer actie, direct na rust, Jacco van der Heijden speelt Robyen van der Heijden aan, het schot verdwijnt tegen de paal, beide spelers komen daarna, zeer ongelukkig, vol met de hoofden tegen elkaar, het gevolg is dat beide spelers gewisseld moeten worden. Na een dik uur spelen, Roel Janssen passeert twee man, schot met links redding keeper Pluk! Aan de andere zijde Tim van den Brand ontsnapt aan de rechterkant, voorzet is laag en hard, gemist door Herckenrath en Reijnders, het schot daarna, van Aron van de Rijt is te krachteloos. Driekwart wedstrijd, Corik Megens wordt diep gestuurd, draait knap weg van twee tegenstanders, zet slim laag voor, Roel Janssen lijkt verrast, kans verkeken. Aan de andere zijde vind Prinses Irene de lat na een schot, Rick van Aalst ligt nog op de grond als Jerin van de Rakt de bal over het doel schiet.

Minuut vijfennegentig, Siem van Merwijk stuurt Roel Janssen diep op de linkerflank, Roel trekt naar binnen en rond fraai af, het schot over keeper Pluk doet het net bollen, de vreugde explosie daarna is mooi om te zien.

Na afloop wordt aanvoerder Robbert Knipping gehuldigd voor zijn 250e wedstrijd. Daarin was hij 45 maal succesvol als doelpuntenmaker. Veel met het hoofd, zo ook zijn eerste op 13 maart 2011. “Een voorzet van Bas van der Ven wordt snoeihard binnengekopt door Robbert Knipping”, het betekent de 0-1 uit tegen Estria, eindstand 0-3.

Volgende week uit tegen Emplina, Emplina won de eerste wedstrijd uit tegen Volkel door twee doelpunten van Tim de Bresser.