• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Je kan het niet vaak genoeg herhalen elke wedstrijd begint met 0-0 en de volledige wedstrijd zal er inzet en strijd moeten zijn. Bij Venhorst is dat standaard. De ploeg heeft 0 punten en een kat in het nauw maakt rare sprongen, DAW is gewaarschuwd, ook door trainer Rob van de Ven.

Rob; Na een fantastische tweede helft tegen Helvoirt is er natuurlijk veel vertrouwen richting de komende weken.
Kanttekening is wel dat de eerste grote kans van de 2e helft voor Helvoirt was. Gaat die erin dan krijg je een totaal andere wedstrijd.
Het geeft maar weer eens aan hoe details het verschil kunnen maken. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we erg blij zijn met de beste helft van dit seizoen tot nu toe.
En dat nog steeds zonder Mike, Niels, Robyen en Roel. Hopelijk keren er snel weer enkele spelers terug uit de ziekenboeg, waardoor we onze spelers van twee wat minder hoeven te belasten.

Zondag uit tegen Venhorst beginnen we weer met 0-0 en ondanks dat Venhorst een matige start kent, weten we maar al te goed hoe lastig het daar zal zijn.
Zoals bekend missen ze enkele sterkhouders, zoals Thijs van Sleeuwen (blessure) en Tom v.d. Boogaard (gestopt). Toch beschikken nog steeds over diverse spelers, zoals Luuk van de Bogaard, Teun van der Putten, Rens van Sleeuwen en Daan Fonken met jarenlange ervaring in de tweede klasse. Daaromheen staan stuk voor stuk talenten en harde werkers die zullen knokken voor iedere meter. Zeker is dat ook Venhorst punten zal gaan halen op korte termijn. Aan ons de taak om ervoor te zorgen dat dit zondag nog niet het geval zal zijn.

De weersvoorspelling is uitstekend te noemen, een graadje of dertien, volop zon en een matig windje uit de zuidoosthoek, heerlijk voetbal weer. Hopelijk trakteren onze jongens het meegereisde publiek op een mooie wedstrijd. Aanvang wedstrijd 14.30,  scheidsrechter Drost zal de wedstrijd in goede banen leiden.

 

8-3-2020 de laatste wedstrijd pre corona, eindigde in 2-2, doelpunten waren er toen van Corik Megens en Robbert Knipping.

Venhorst – DAW   19-05-2019             2-0

Venhorst – DAW   23-04-2017             1-2 Mark Megens 1X Corik Megens 1X

Venhorst – DAW   29-03-2015             0-0

Venhorst – DAW   22-09-2013             2-3 Dirk van den Hoogen 1X Mark Megens 1X Mark Raaijmakers 1X

Venhorst – DAW   14-10-2012             2-1 Mark Raaijmakers 1X

Venhorst – DAW   06-11-2011             0-1 Rens Wijnakker 1X

Venhorst – DAW   22-05-2011             0-1 (Nacomp.) Silvester Rodriquez 1X (p)