• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Voor DAW staat er voor komende zondag een thuiswedstrijd op het programma, SVSSS uit Udenhout komt op bezoek, trainer Rob van der Ven blikt zoals altijd vooruit,

Rob; "Na een goede start van de competitie hadden we zondag een tegenvaller met een gelijkspel uit bij Venhorst. Dit hadden we overigens totaal aan ons zelf te danken en dat geeft maar weer eens aan dat we van iedereen kunnen winnen, maar zeker ook van iedereen verliezen in deze klasse.

In de beginfase van de wedstrijd hadden we moeten scoren, dat doen we niet en daarna zijn we even wat te gemakzuchtig. Hieruit ontstaat het doelpunt van Venhorst, waardoor je weet dat je het moeilijk kunt gaan krijgen. Venhorst ging er naarmate de wedstrijd steeds meer in geloven en knokte voor iedere meter. We konden hier voetballend te weinig tegenover zetten en hadden moeite met de verdedigende organisatie van Venhorst. Daarnaast bleven zij loeren op de snelle omschakeling. Uiteindelijk moet je dan nog blij zijn met de gelijkmaker vlak voor tijd, maar bovenal overheerst de teleurstelling dat we onnodig punten verspelen. Anderzijds hebben we eerder dit seizoen ook al wat geluk gehad en heft dat elkaar natuurlijk gewoon weer op.

De komende tegenstanders (SVSSS en Volharding) zijn van een ander kaliber en voor ons dan ook een mooie test om te zien of dat we daadwerkelijk stappen hebben gemaakt. Niels en Roel sluiten deze week weer aan en ook Mike is inmiddels begonnen met de eerste oefeningen op het veld. Robyen werkt hard aan zijn herstel bij de fysio. Positief om te zien dat we al deze afwezigen vooralsnog heel aardig weten op te vangen. Ook zondag zal er weer een prima basis staan, met aanvallend nog het een en ander achter de hand. Hopelijk kunnen zij als nodig weer het verschil maken".

Een mooie sportzondag in het verschiet, Dames korfbal thuis, sponsormiddag, en DAW 1, een mooi moment om naar d'n Heuvel te komen. Prima voetbalweer voorspeld graadje of 15, met af en toe een zonnetje. De wedstrijd staat onder leiding van de hr Stroot aanvang 14.30 precies. Namens spelers en begeleiding tot zondag.