Een mooie wedstrijd voor het publiek, met een verdiende winnaar, op een hobbelig veld, DAW deed aan klantenbinding. Corik Megens maakte doelpunt 54 en 55 in zijn DAW 1 carrière en komt daarmee de top 10 in, van de eeuwige topscoorderslijst.

Al in de tweede minuut had het raak kunnen zijn, Corik Megens zet druk op de Udenhoutse doelman, Jacco van der Heijden mist de richting om doeltreffend af te ronden. Na elf minuten slecht ingrijpen in de DAW defensie, aanvoerder Stefan Dekkers kan voorzetten, Ramon Dekkers rond af 0-1. Het spel golft op en neer, beide ploegen willen voetballen, er ontwikkeld zich een aangenaam schouwspel. Na een klein half uur, uittrap Rick van Aalst, Corik wint zijn kopduel, Jacco van der Heijden pikt op, de steekbal op Corik is fraai, het afwerken met de buitenkant van de rechtervoet ook. Corik Megens met de gelijkmaker. Stefan Dekkers blijft een plaageest, het schot rakelings naast de paal. Aan de andere zijde de kopbal van Robbert Knipping, redding doelman de Boer. Nog voor rust weer Stefan Dekkers, maar het schot zeilt over, 1-1 met de thee.

Na zeven minuten een “mispeer” van keeper de Boer, Jacco van de Heijden met zijn tweede assist, Corik Megens stift de bal fraai in het net 2-1. Na driekwart wedstrijd vrij trap Noah van Deijne, de bal net naast het doel. Drie minuten later, prachtige pass Freek van Boekel, Roel Janssen vrij voor de keeper, bal springt weg!, schot gaat naast. Kwartier voor tijd, corner Freek van Boekel, de schitterende kopbal van Mark Megens spat op de lat uiteen. Tien Minuten voor tijd, vrije trap Noah van Deijne de bal keihard op de paal. SVSSS, beperkt zich met lange ballen van achteruit, er komen geen kansen van. In de laatste minuut, Roel Janssen op Noah van Deijne, keeper de Boer is de bovenliggende partij. Na vijf minuten extra tijd fluit de 21 jarige!! goed leidende scheidsrechter Stroot de wedstrijd in de boeken. Eindstand 2-1.

Een mooie overwinning met plaatst twee op de ranglijst. Volgende week op bezoek bij het ongenaakbare Volharding. De ploeg uit Vierlingsbeek won met 0-1 bij Volkel door een doelpunt van super spits Vincent Bluijssen. Kan DAW stunten? We gaan het zien zondag.