• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Nieuwe dag nieuwe wedstrijd en wat voor één! Heerlijk om te mogen strijden voor de eerste plek en de eerste periode. Niets is onmogelijk met deze talentvolle groep, zelfvertrouwen zonder arrogant te worden en dan kunnen we ook een resultaat halen bij Volharding. Keihard werken blijft de basis, niet in de laatste plaats zal dit trainer Rob van der Ven aanstippen in de wedstrijdbespreking.

Rob; "Na de overwinning op SvSSS mogen we ons opmaken voor de volgende uitdaging.
Volharding is de te kloppen ploeg in deze klasse zo lijkt het. 18 doelpunten voor, nog maar 2 tegen en al 473 minuten zonder tegendoelpunt.
De kwaliteiten van Volharding zijn bekend. Een hele goede keeper, weinig zwakke punten en een aantal spelers met een individuele actie en scorend vermogen. Daarnaast zijn ze ook in de breedte sterker geworden en hebben ze nog een aantal spelers achter de hand die ze in kunnen brengen als nodig.

Dat laatste is bij ons dit seizoen ook het geval. En dan te bedenken dat we Mike en Robyen al lange tijd moeten missen.
Helaas is niet iedereen ongeschonden uit de strijd tegen SvSSS gekomen en zullen we deze week moeten bekijken wie er kunnen gaan starten zondag.
Hoe dan ook, we zijn er klaar voor en zullen er alles aan doen om onze ongeslagen status te behouden.

DAW speelde één keer eerder op sportpark Soetendaal, met toen een sterk vezwakt team verloor het kansloos met 4-1 op 4 november 2018, doelpunt, Robyen van der Heijden. Thuis won het wel tweemaal! allebei de keren met 2-1.

Het wordt zondag prima voetbalweer, droog, wisselend bewolkt en een graadje of elf, tegen een mooie tegenstander met een prachtige historie, mannen geniet ervan. Scheidsrechter deze middag is de hr Meijer, aanvang wedstrijd 14.30. namens spelers en begeleiding tot zondag.