DAW heeft in de thuiswedstrijd tegen Vianen Vooruit punten laten liggen, Vianen hield DAW terecht op 1-1. Siem Van Merwijk voorkwam ten koste van rood, erger in blessuretijd.

Het was een wedstrijd met veel strijd, weinig kansen en geen goed voetbal. In de eerste helft na een half uur spelen, hoekschop Vianen, Rick van Aalst stompt de bal maar half tegen de lat, de rebound wordt door Rik Willemse over geschoten. Vianen claimt een doelpunt, grensrechter en scheidsrechter gaan er niet in mee. Zes minuten later komt Jacco van de Heijden schuin vrij voor het doel, het diagonale schot gaat voorlangs. Nog voor rust kopballetje Robbert Knipping in de handen van de doelman. Ook uit een hoekschop een kopbal van wederom Robbert Knipping, bal van de lijn gehaald, in de rebound redding doelman Klären op een inzet van Corik Megens . Rust 0-0.

Naoh komt in de ploeg voor Jaap Maathuis, zijn eerste actie is een voorzet die op de lat beland. Vijf minuten later , steekbal Corik Megens, Noah van Deijne vrij voor de doelman, De doelman brengt redding met de voet. Na een uur dan de 1-0. Noah wordt prachtig bediend door Jacco van der Heijden. Vrij voor de keeper faalt Noah deze keer niet. Door de benen schuift de rappe aanvaller de bal over de lijn 1-0. Driekwart wedstrijd, wederom glipt Noah voorbij zijn tegenstander de voorzet perfect op maat, Corik Megens ziet zijn inzet naast de kruising verdwijnen, had de 2-0 moeten/kunnen zijn? Met nog een kwartier te spelen hoekschop Vianen vanaf de rechterkant, weggekopt door Siem van Merwijk, Rik Renirie helemaal vrij?? Kan uithalen vanaf 22 meter bal wordt aangeraakt en verdwijnt kansloos voor Rick van Aalst in de touwen. 1-1. In de laatste minuut enorme kopkans Mark Megens na een voorzet van Freek van Boekel, de inzet is te zacht en een prooi voor de doelman. In de tegenaanval moet Siem van Merwijk nog voor de middenlijn aan de noodrem trekken. Scheidsrechter Meija toont direct rood. DAW in onder tal naar de douches. 1-1 is de einduitslag.

Volgende week uit naar Heeswijk, te volgen via whatsapp. Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.