• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW Schaijk heeft een scheidsrechterspool die bestaat uit een aantal mensen die als clubscheidsrechter fungeren bij thuiswedstrijden van jeugd en senioren voetbal waarvoor geen KNVB scheidsrechter is aangesteld. Het doel is om zoveel mogelijk thuiswedstrijden te laten fluiten door mensen uit de scheidsrechterspool zodat de leiding van onze elftallen daar niet mee wordt belast.

De scheidsrechters fluiten de wedstrijden zoveel mogelijk in scheidsrechters tenue. De scheidsrechters ontvangen van DAW een financiƫle vergoeding voor aanschaf van de scheidsrechters tenues. Indien er interesse voor is kunnen de scheidsrechters een KNVB-cursus volgen op kosten van DAW (volgen van cursus is geen verplichting). De eerstvolgende gelegenheid daarvoor is eind februari bij voetbalvereniging NLC in Lithoijen.

De huidige groep scheidsrechters is inmiddels te klein geworden om elke week alle wedstrijden van scheidsrechters te kunnen voorzien. We zijn nu op zoek naar mensen die interesse hebben om dit te gaan doen. Je kunt zelf aangeven wanneer en hoe vaak je wil fluiten en je kunt ook een voorkeur voor een bepaalde afdeling (jeugd en/of senioren) of leeftijdsklasse (of team) opgeven.

Heb je interesse? Geweldig; je helpt de spelers en leiders enorm! Stuur een mail naar Jacques Schriks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Frank van Rooij (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Week van de Scheidsrechter

Tagged under Jeugd Senioren