DAW is de hervatting van de competitie gestart met een overwinning. Uit bij Olympia'18 werd met 0-2 gewonnen.

In de eeerste helft is het eerste gevaar voor de thuisploeg, Freek Kerkhoff ziet aangeraakte schot naast gaan. de opvolgende hoekschop wordt achterwaarts door Musatafa Yilmaz ingekopt, Rick van Aalst tikt de bal over de dwarsligger. Halverwege de eerste helft stuurt Robyen van der Heijden vanaf links Jacco van der Heijden door het hart van de boxmeerse defensie, Jacco van der Heijden ziet de doelman uitkomen en besluit een succesvolle lob. 0-1. Vier minuten laten een schitterende reflex van Rick van Aalst op het schot van Freek Kerkhoff. Nog voor rust had Jacco de marge kunnen verdubbelen, Bart Vos Speelt Jacco precies in de loop aan. Het gaatje in de korte hoek is net teveel voor Jacco, de bal gaat naast.

Vlak na de thee een diepebal van Bart Vos, de bal is onbereikbaar voor Corik Megens die wel vol druk zet, de keeper schiet uiterst ongelukkig tegen zijn medespeler aan, waardoor het "vijfje" in het doel hobbelt. Na een klein uur spelen, Hidde van der Heijden zet strak voor, Jacco van der Heijden van kortbij tegen de lat. Olympia valt wel aan maar is niet of nauwelijks gevaarlijk. De beste kansen zijn voor DAW, Corik wordt diep gestuurd door Noah van Deijne, alleen voor de doelman probeert Corik een stifje de keeper redt. Ook in de laatste minuut nog een grote kans voor Corik, het schot wordt gekeerd door doelman Damian Marten, opzij leggen naar Mike van de Ven was een betere keuze geweest.

Een goede, degelijke overwinning op Olympia'18, DAW nog altijd ongelagen, vervolgt zondag as thuis tegen CHC uit Den Bosch, wederom een topaffiche.