DAW speelde de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde FC Uden. In de eerste helft speelden de Schaijkenaren behoorlijk voetbal en wist het de tegenstander tot ver op de eigen helft terug te dringen. De vele mogelijkheden die DAW kreeg, werden echter niet benut.
In de tweede helft werd de score uiteindelijk wel geopend. Rob v.d. Ven slingerde een vrije trap richting het Udense doel. Via de keeper belandde de bal voor de voeten van Maikel v. Orsouw die de 1-0 voorsprong aantekende. FC Uden was tot op dat moment nauwelijks gevaarlijk geweest, maar zag vanuit het niks een bal bovenop de deklat belanden na een pegel van Mark v.d. Akker. Even later wist DAW de wedstrijd te beslissen. Bas v.d. Ven gaf een bal in het strafschopgebied. De ingevallen Devi Appelhof stapte over de bal heen waardoor Dirk v.d. Hoogen de bal in zijn bezit kreeg. Na een korte kapbeweging schoot hij de bal in het Udense doel: 2-0. DAW kon vrijuit gaan voetballen en maakte hier dankbaar gebruik van. Na een vrije trap van Bas v.d. Ven wist Rik Willems (na mistasten van de doelman) zijn eerste treffer in competitieverband voor DAW 1 aan te tekenen: 3-0. In de slotfase kreeg ook Mike v. Son zijn treffer. Na een mooie combinatie kwam Bas v.d. Ven in balbezit en gaf de bal richting de Schaijkse spits. Met een mooie voetbeweging tekende hij voor het slotakkoord: 4-0.

Komende week is DAW verschoond van competitievoetbal. Op 29 november speelt het de uitwedstrijd op ‘De Vijf Stromen’, kortom SDDL uit Demen. Aanvang: 14.30 uur.