• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

En nieuwe status voor DAW 1. Koploper, tegen Real Lunet liet de ploeg van Rob van der Ven nogal wat kansen liggen om de score naar 3-1 te brengen. De tegengoal bleef uit, dit kan natuurlijk niet altijd goed blijven gaan. Trainer Rob van der Ven zal er ongetwijfeld aandacht aan geschonken hebben deze week. Rob over zondag.


Rob: “Met drie overwinningen op rij zijn we het tweede gedeelte van het seizoen natuurlijk uitstekend begonnen. Ook al is het dan bijna midden Maart, we zijn nog steeds niet op de helft van de competitie. Zondag de laatste wedstrijd, waarna we tegen alle tegenstanders één keer gespeeld hebben. We gaan er uiteraard vol voor om ook in deze laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft onze ongeslagen status en koppositie te behouden. Van EVVC uit weten we één ding zeker en dat is dat we niets cadeau zullen gaan krijgen. Zij zullen strijden voor iedere meter op het veld en knokken voor elke bal. Aan ons de taak om minimaal eenzelfde inzet te tonen, dan moeten we voetballend het verschil kunnen maken. Nog zonder Roel, maar voor de rest waarschijnlijk weer een complete groep. Dat betekent voor nu keuzes maken en ook spelers teleur moeten stellen".


Gelukkig gaat deze groep daar volwassen mee om en heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen, namelijk de drie punten.

Jacco_verkleind_real_DAW.png

(Zondag 6 maart Jacco van der Heijden verzilverd de afgemeten voorzet van broer Hidde niet. DAW – Real Lunet. Foto Marja Megens)

We zijn gewaarschuwd, EVVC speelde een slappe wedstrijd in en tegen Volkel, ze zullen tegen DAW dit graag recht willen zetten. Prachtig klassiek affiche op sportpark de Zwaan. Twee echte dorpsclubs kruisen de degens. Daar wil je als supporter bij zijn. Scheidsrechter deze middag is de hr Nelemans, aanvang wedstrijd 14.30 uur.