DAW verloor deze zondag van Venhorst. Venhorst legde kortweg veel meer energie in de wedstrijd. Het doelpunt viel in de eerste helft. DAW was niet instaat om in het restant daar nog wat aan te doen.

De eerste kans is na een ruim kwartier voor DAW, Bart Vos brengt vanaf links de bal in, de volley van Corik Megens is fraai, de inzet gaat over. Aan de andere zijde drie corners, eerst kopt Luuk van den Boogaard in kansrijke positie over. De net ingevallen Sam van Lieshout ziet zijn kopbal van de lijn gehaald worden door Freek van Boekel. Bij de derde is het raak, Rens van Sleeuwen kopt de derde corner van Teun van der Putten binnen. Na een half uur een scrimmage voor het doel van Venhorst, de inzet van Hidde van der Heijden wordt gekeerd, in de rebound verdwijnt de bal over het doel. Acht minuten voor rust, voorzet Freek van Boekel, Mark Megens legt terug met het hoofd de omhaal van Corik Megens is spectaculair, recht in de handen van doelman Rullens. In de laatste minuut Jacco van der Heijden brengt de bal vanaf rechts voor, de kopbal van Corik Megens gaat via de keeper tegen de lat, in de rebound kopt Mark Megens de bal in de handen van de doelman. Rust 0-1.

In de tweede helft een opportunistischer DAW, veel kansen worden er niet geteld. Venhorst loert op de 0-2 ook die valt niet. Nog wat discussie, de bal over de lijn of niet keeper Rullens laat een voorzet van Bart Vos los en grabbelt, de bal weer voor of achter de lijn? Helaas geen VAR of doellijntechnologie bij DAW. In de laatste minuut nog een luchtduel van Corik en Mark Megens met de doelman maar het blijft bij 0-1.

(Mark en Corik Megens staan klaar om de voorzet in te koppen in de 1e helft foto Marja Megens)

DAW verloor kostbare punten in de strijd om het kampioenschap. Zondag komt de nieuwe koploper, Volharding op bezoek, gelijk weer een kans om de “flater” weg te spoelen.